Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz #81556480 #36951 üzenetére

    Hát most mit csináljak ez van. Azért annyira nem jó játék, hogy megvegyem még egyszer Steamen. :U Amúgy ez is a komplett pakk, 4 DVD! :Y megvan hozzá a Gay Tony meg az a motoros kiegészítő is.
    Tiszta nosztalgia ez az egész, mert pl. a játék nem indul, ha nincs a DVD meghajtóban a DVD! :Y Manapság már az a csoda, hogyha egy gépben van DVD meghajtó egyáltalán.

    Amúgy kb. két évvel ezelőtt is próbálkoztam telepíteni ezt a szart, de akkor nem volt ennyi szabad időm és nem voltam ennyire elszánt és valahol a LIVE telepítgetés előtt feladtam. Jah meg nem volt meg az a videó, amit linkeltem.

    Crackel egyszerű lett volna, az nem kihívás! :DD Azt kislányok csinálják, az igazi férfiak crack nélkül telepítik és játszanak a DVD-s GTA4-el!! :DDD

    Összességében annyira szórakoztató, hogy ez a köcsög multi Rockstar annyira meg akarta védeni a béna kis játékát, hogy ennyi védelmet rakott rá, amit aztán emlékeim szerint 1 hét alatt feltörtek. Ellenben aki legálisan akarja játszani az szopik mint a torkos borz: időt állítgat a gépén kitudja milyen honlapokról töltöget le mindenféle szarokat, kompatibilitást állítgat stb. stb.

Új hozzászólás Aktív témák