Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • wesker24

  senior tag

  Az Elite fokozat az már egy más világ teljesen új szint a játéknak, ott kezdődik csak igazán a játék, az igazi kihívás, a Normal /Veteran az csak a bemelegítés, :D Elite fokon kiderül mennyire életképes a karaktered, milyen jól sikerült tápolni.

  Level 54 az már túl OP a Veteran szinthez képest, ilyen szinten már rég Elite fokon kéne lenned, mert Elite fokon szívni fogsz mint a torkos borz mert ott már lvl 60+-os monsterek és Elite Bossok jönnek.Ha még csak Necropolisban vagy akkor már nincs messze a vége már csak az Inner Necropolis van hátra és ott van a Final Boss.

  Amugy Elite fokon szinte majdnem minden Resetelödik:

  A Main Story a Side Story a Faction Questek resetelödnek, a map is lenullázódik szóval újra be kell járnod mindent ugyanúgy meg kell keresni a Riftgate-ket, és Devotion Shrineokat.

  Habár a Bounty Questek továbbra is megmaradnak szóval azt továbbra is lehetne csinálni, csak ugye akkor még nem tartasz ott a Main Story-ban a cuccok amik nálad vannak megmaradnak az Inventoryban, a cuccokat érdemes átrakni az Item Transferbe mert akkor Elite fokon és látod a cuccaid mert Normal/Veteran az már másik szint és ha nem az Item Transferbe vannak a félre rakott cuccaid akkor nem látod őket.

  Jah igen Normal /Veteran szinten összesen 28 Devotion Shrine-t szedhetsz össze, Elite-n 17-et, és Ultimate-n 14-et tudsz össze szedni habár csak 50 Devotion pontot tudsz elosztani. Persze Elite-n továbbra is ugyanott vannak a Devotion Shrine-ok ahol Normal/Veteranon szoktak lenni csak más cucc kell hozzá vagy Desecrated Shrine lesz helyette. A Mandate és a Reputáció szintén megmarad söt Elite fokon csak még többet kapsz értük majd ha csinálod a Faction Questeket, és a Bounty Questeket.

  Az igazi nehézség Elite fokon az hogy az összes eddigi Resistanced ami van az 50 %-ra csökken vagyis megfelezi a játék az összes eddigi resistanced, szóval fele annyival kezdesz mint amennyi Normal /Veteranon volt, és itt már a Monsterek jóval agresszivabbak erösebbek, sokkal nagyobbat sebeznek, az Elite Bossok meg kurva nagyot sebeznek, egyetlen csapásuk -4k HP minus, szóval Elite fokon kell csak igazán odafigyelni a Resistencekre minél elöbb fel kell öket tornászni újra arra a szintre ami volt Normal / Veteran szinten.

  Amugy én már lvl 68-as Pyromancer vagyok most fejeztem be a Chapter 1-et Warden Kireg-nek esélye se volt ellenem Elite fokon :DDD . Most jön a Chapter 2 na ott már más a helyzet ott egyetlen csapás egy Elite Bosstól azt az életem 80 %-nak annyi. :D

  Ultimate még ennél is durvább mert ott a resistancek 75 %-át nerfelik :DDD.

  [ Szerkesztve ]

  I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !

Hozzászólok Aktív témák