Új hozzászólás Aktív témák

  • Shadowguard

    senior tag

    Első karakter (jó, nem egészen, de az első amivel végigmentem normálon), még mindig csak ismerkedek a játékkal. Következővel (ha lesz) biztos nem fogok ennyit mászkálni össze-vissza.

    Ha Sharzul a nagy bogár a hidden pathos küldetésnél (rá panaszkodtam anno)akkor azóta már őt is lecsaptam eliten. Azért sokat számít hogy pakoltam komponenseket a cuccaimra és 68-86% között vannak a resistjeim, első nekifutásnál inkább a nulla felé közelített, nem gondotlam, hogy normálon is kelleni fog.
    És meglett a chupacabra is elsőre. Mondjuk arra nem számítottam, hogy ennyi lesz belőle. Amivel sokat szenvedtem most az KraVall volt, de ő normálon is lecsapott párszor. Néha azt sem tudtam mibe haltam bele...

    Receptek egész megszaporodtak most, bementem Ancient Grove-ba és bevásároltam meg esett egy csomó. Mondjuk amire hajtok az pont nem (komponens recept egyébként). De azóta rájöttem, hogy a célnak (hellyel-közzel) a Roveres armoraugment is megfelel majd, szóval annyira nem aggódom. Azért jó lenne, ha kiesne, megkönnyítené a dolgom. Majd ha elérek ultimate-ra akkor elkezdek jobban agyalni rajta és addigra lehet a recept is kiesik.

Új hozzászólás Aktív témák