Új hozzászólás Aktív témák

  • Nandi88

    junior tag

    válasz reelc #1630 üzenetére

    Nem értem miért nem szeretik curcit. Ott igazán le lehet mérni egy karakter erejét. A különbség a single és crucis karakter között, hogy láttod, hogy pro a játékban vagy csak el van vele. Bár igen ez nem feltétlenül arról szól, hogy egy buildet "megítéljünk", de amikor postolnak egy buildet és olyan "hibákat" vélek felfedni amit egy pro nem nagyon követ el és mégis használják az más kérdés.

    Úgy gondolom a realm nem lesz annyira kemény, mint cruci, mert nem egyből 2, 3, 4 nemesis vagy 5 boss ugrik rád és azokkal kell megküzdened. Challange arena az meg olyan, mint cruci csak kicsibe. Kapsz pozítiv meg negítív mutatort. (Ez csak arra lesz jó, hogy pl SOT be lemenjen vki kifarmolni a alkamos ringeket, me elvileg nagyobb lesz az esély rá.)

    Az is lehet esik cruciban (Nem minden MI esik), akkor viszont jobban megéri, mert amíg 3, 4 legot kapsz SOTból, addig ez lehet 10 is Cruciba + tekercsek + zöld MI.

    Meglátjuk egyelőre a mostani patch kinyirta a drága látos Double blitz commandomat, aminek nagyon örülök, mert pont volt egy ötlet a fejemben, de ugrott. Nem baj van még másik 5 + variációk. :)

Új hozzászólás Aktív témák