Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Ano #2575 üzenetére

    "akkor megint az lesz a kérdés, hogy minek költöttem egy rakás pénzt, ha nem tudja azt amire kellene nekem"
    Mert nem azt vetted amire szükséged volt :D Nagyon meg akarod erőszakolni a témát, és biztos vagyok benne hogy túl is gondolod. Vagy pedig valójában egy nagyon jó akciókamerát keresel és csak önigazolás miatt akarod a menetrögzítést mint szempontot beállítani, hogy megnyugtasd magad. :)

    Egyrészt ha csak bizonyítás jelleggel kell, akkor se a kurva jó képminőségre, se a stabira nincs szükséged, ez szinte biztos. Másrészt, a 8 órás túra alatt nem 8 órán át veretsz. Gyanítom hogy amikor az erdőben kaptatsz fel az emelkedőn 3 km/h-val egy ösvényen akkor nem fog szembejönni egy kamion és nem fog rád zuhanni egy repülő.

    Ez továbbra is egy akciókamera, nem pedig menetrögzítő - amit te keresel. Kamerázni az emberek úgy szoktak, hogy nagyjából előre eltervezik mit akarnak felvenni, amit később majd visszanéznek, feldolgoznak, megvágnak. Erre az akksi cserélgetése és a másfél - két órás üzemidő bőven megfelel.

    Amit bizonytalan vásárlásoknál tudok tanácsolni, az az, hogy keresel egy 8-as csomagot használtan, kipróbálod 1-2 hétig hogy milyen, mennyire felel meg arra amire akarod, és ha nem jó akkor pár hétre rá ugyanannyiért el tudod adni mint amennyiért vetted.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák