Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz K82 #1737 üzenetére

    Nem igaz Barokkos túlzás, hogy nem a CS fallback, előben is sokszor megy, videóztam is a szokásos pince teszt közben ahogy átvált...
    [P8: 5G, hívás 4G, le a pincébe közben, visszavált GSM-ig]
    P6a, P7a, P8 is nálam mindig megcsinálja, hegyen és sokszor az utakon is csak ez van mai napig.
    Lehet hogy valamin flotabbul megy, vagy valamelyik szolgáltatónál. Sajna hangot nem tudtam hozzá rögzíteni, mert az hívásrögzítés lenne, de alig észrevehető, figyelni kell hogy kiszúrjuk.

    Úgyhogy újfent kérném az állásponton való pontosítást :R

    Próbálom mérni a telefonok jelszintjét, visszaváltást, mert abban hiszek ami mérhető, ismételhető. Nem népszerű, de a snapis P4a sem erősebb mint a P6a, 7 kicsit, 8 még egy kicsivel erősebb. A 6 széria baja, hogy ha elment a térerő, akár 10 percig nem próbálkozik visszacsatlakozni. A hetes próbál, de akkuba ez eléggé beleharap, ahogy a nagyobb helyszínt eléréséhez is több kaft kell. Látszólag a P8 a hatos energiájával és a hetes elérhetőségével a legsimább.
    De aki nem olyan helyen dolgozik ahol többször nincs lefedettség, kevesen veszik észre, és javít a helyzeten már a VoWifi azóta (akkoriban nem volt mikor ilyen helyen dolgoztam).

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák