Új hozzászólás Aktív témák

  • K82

    őstag

    válasz tbc2 #1360 üzenetére

    Nem minden band támogatott de nem is mindegyik van használatban.
    Vegyesen használtam USA és EU piacos Pixeleket a Nagy Pocsolya mindkét oldalán, soha nem futottam bele olyanba h vhol nem támogatott frekvenciasáv miatt ne tudtam volna netezni vagy telefonálni (na jó, Death Valley ilyen hely de nemhogy mobil hálózat, rádióadás sem nagyon van - legalábbis pár éve még nem volt).
    Ha nem sürgős a csere, kimennék a Samsung telóval és beledobnám a kinti SIM-et. Tavaly apám is A52S 5G-vel volt kint velem, neki meg fontos h el lehessen érni mert a nyelvtudása kimerül a yes/no párosban.
    Arra is figyelj h szolgáltatófüggő felengedi-e az adott telefont a hálózatra - ha nincs a listájában/nem stimmel a modell nem engedi aktiválni a SIM-et.
    T-Mobile tuti nem válogatós, UltraMobile szintén nem, de pont apám telefonjával futottam bele a fenti problémába. Első dolgom volt körbenézni milyen SIM-et mennyiért adnak; a Target épp akciózott és alig öt perc kocsival, bedobtam magamnak az akciós UltraMobile-t meg faternak vmi mást ami szintén jóárasított volt. Na igen, csak amíg az Ultra aktiválása megvolt egy perc alatt, a másik (és már nem emlékszem melyik MNVO) kártyát meg vihettem vissza mert nem lehetett aktiválni abban a Samsungban.
    Szerintem jobban jársz ha kint veszel telefont: olcsóbb is lesz és tuti működni fog mindenhol. A Verizont és az AT&T-t viszont messzire kerüld.

    Pixel / OnePlus Pad

Új hozzászólás Aktív témák