Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    Üdv!

    Egyszerre sok oldal volt megnyitva ezért hónapok óta azt csináltam, hogy két Chrome böngésző futott. Mindkét Chrome-ban kb. 40-50 fül. Huh! Szóval így rendszereztem vagy 100 oldalt.
    Nem zártam be a böngészőket mikor lekapcsoltam a PC-t (vagy amikor kijelentkeztem abból a Windows fiókból). A Windows maga zárta be őket. Így ha bekapcsoltam a PC-t (vagy bejelentkeztem abba a Windows fiókba) akkor két Chrome böngésző indult el, mindegyik a saját 40-50 oldalával.

    De most valamiért csak az egyik Chrome kezdett el futni.

    Hogyan tudom visszahozni a másik Chrome-ot a megnyitott oldalaival? Nem is emlékszem abban milyen oldalakat nyitottam meg. Oké, pontosan mondjuk 2 oldalra emlékszem meg néhány témára amivel kapcsolatban oldalakat nyitottam meg. De annál a konkrét 2 oldalnál legalább 40x több volt megnyitva. Elvesztettem azt a félszáz oldalt?

    Böngésző jobb felső sarkában a 3 egymás alatti pöttyre kattintva az Előzmények-ben néztem de nincs olyan sora, hogy pl. "Mostanában bezárt 47 oldal".
    Volt már ehhez hasonló eset és akkor abból az egy futó Chrome-ból, annak az Előzmények-éből el tudtam indítani a másik Chrome böngészőt mind a 40 vagy 50 oldalával.

    Most nézem, a Szinkronizálás nekem nincs bekapcsolva. Nem tudom ez számít-e.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák