Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz spammer #14802 üzenetére

    "Egyébként mi értelme 20 lapot egyszerre nyitva tartani? De még tízet is? Ennyi lappal dolgozol, munkához kell, vagy mi? Én mindig bezárom, ami nem kell, ott a könyvjelző ikonja vagy akár gyorshívó, katt és meg is nyílt, sosem értettem, miért jó annyi lapot nyitva tartani, hogy már át sem látja az ember."
    :W
    Imádom az ilyen okoskodást... :U Miért fáj az neked? Nem mindegy, ő mit csinál? Másképp használja a böngészőjét, neki ez a heppje, neked meg más, hadd legyen már ez a saját magánügye. Én is pontosan ugyanígy használom a böngészőt, amikor pl. webfejlesztés van, akkor igenis sok fülre van szükségem (és most sem csak 20 lap van, hanem több, több ablakban), és nem hiszem, hogy ezzel bárkinek is magyarázattal tartoznék, ahogy a kérdező sem. A szórakozásra is sokszor sok fület nyitok, mert csak. Inkább a kérdésre kéne ilyenkor válaszolni, nem megpróbálni az illető preferenciáit átalakítani.
    A Google hülyesége, hogy ennyi év alatt még egy Ctrl+Tabos fül-előnézeti lehetőséget sem alakítottak ki, ami a korábbi Operánál már évek óta jelen volt (remélhetőleg a Blinkkel ellátottnál is lesz majd).

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák