- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCann
tag
[ Szerkesztve ]
Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
McCann
tag
válasz Plazmacucci #12852 üzenetére
Jó cucc!
Nekem 40 watt van otthon, de egy-másfélre tekerve már nem lehet megmaradni a szobában
Marshall rulez!Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
McCann
tag
válasz Plazmacucci #12854 üzenetére
Nem szakadt meg a szíved, mikor láttad, hogy viszik?
-
McCann
tag
válasz atidzsiforc #12909 üzenetére
Nekem ez már kicsit kint van a pályáról, de ezért a legcsodálatosabb hangszer a gitár: ebben is gitár van
-
McCann
tag
Ó, jeeeee
-
McCann
tag
Ez mennyire komoly gitározás már
-
McCann
tag
válasz M@trixfan #13022 üzenetére
Ott a pont, simán lehet pár hanggal is szólót játszani, sőt, van egy olyan gyakorlat is, amikor csak egy húrt használhatsz, úgy kell szólózni, nagyon hamar megtanulja az ember, melyik hang hol van
sajtee: én csak filcet hozok, ha összejön, aláíratom vele a Slash-tetkómat és pénteken elmegyek felvarratni
[ Szerkesztve ]
-
McCann
tag
válasz izomhod #13046 üzenetére
Az milyen komoly lesz, ha késel egy kicsit és öttől ott fog ordibálni egy csomó ember
Facebookon egy órával ezelőtt írták:
Slash koncert helyzetjelentés a szemközti irodaházból: alakul a zsöllye első sor, kb. 20 fanatikus fagyoskodik az Aréna kapujához szorosan odatapadva... RespectAmúgy most azon vacillálok, hogy lemenjünk-e kapunyitásra, vagy ráér később is, a Leander Rising annyira nekem nem tetszik, viszont nem szeretném 500 méter távolságból bámulni a színpadot, szóval el kéne foglalni az első sort időben
-
McCann
tag
válasz izomhod #13048 üzenetére
Nem voltam még a Papp Lászlóban, szóval nemtom, hogy milyen az első sor ott, értelemszerűen oda akarok állni, ahonnan hallani is meg látni is lehet a Mestert
Mi is kocsmában leszünk előtte, van a Hungária krt meg a Stefánia sarkán egy kocsma, a Gusztáv pub , oda térünk be némi Jákob és DánielreWashburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
McCann
tag
Itt ülök a Gusztáv pubban, fehér kendőben meg Slash pólóban, nemsokára kezdődik a Big Magic
-
McCann
tag
És kibaszottul jeeeeeee, hatalmas volt!!!
-
McCann
tag
Senhores!
Talán belefér a topicba, hiszen március 9.-én szombaton a Krómpillangó tagjaként
én is ott fogok zörögni a vellanylantonHa van kedvetek/időtök/lettátok/stb, gyertek el
-
McCann
tag
Most tettem le a gitárt, mert leesik a kezem, fél négy óta nyúztam az egyik dalunkat, hogy kitaláljam a gitárszólamokat, de végre sikerült!
Öröm, bódottáWashburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
McCann
tag
válasz Bencsizy #13298 üzenetére
Hoi
Én próbálkozom a gitár+ének kombóval, de durván nehéz, riszpekt neked, ha megy rendesen!
A Les Paul súlyproblem szintén megvan, nehéz műfaj ez, hiábaAmúgy te hol gyakorolsz éneket, hogy ne rúgjanak seggbe? Nálunk sajnos nincs olyan helyiség a kecóban, ahol ne hallanának a többiek
-
McCann
tag
válasz izomhod #13305 üzenetére
Mi most ritmusgitárost keresünk, mert a jelenlegi lassan off lesz
Hát nem egyszerű...
Gitározzon is, énekelni is kellene, legalább egy pár számot, jöjjön is próbára, legyen is cucca, tetsszen is neki, amit csinálunk, szimpatikus is legyen...Bencsizy: éneklés-gitározás-csajozás: Hajós András
[ Szerkesztve ]
-
McCann
tag
válasz Plazmacucci #13310 üzenetére
Vegyes műfaj, blues-alter rock-punkrock-jazz-reggae, ahogy sikerül éppen számot írni, mert csak saját zenét játszunk, Budapest a székhely
EzittazA Hajós mér' köcsög??? Mondjuk a jelenlegi munkásságát nem ismerem, de a Késő este Hajós Andrással az szerintem zseniális műsor volt, rengeteget röhögtem rajta!
Bencsizy: Emil RuleZ-t hallgattad már? A másik kérdésre: azért lesz off, mert nincs annyi ideje, amennyit bele kéne tenni a zenekarba.
[ Szerkesztve ]
-
McCann
tag
A húrvastagság a hang hogy is mondjam, teltségét befolyásolja, ha vastagabbak, zsírosabb a sound, játéktechnikailag a vastagabb húrokon nehezebb pl nyújtani, Barrés akkordot nehezebb lefogni, ilyesmi (ez utóbbi mondjuk függ a gitártól is)
-
McCann
tag
Amivel kényelmes játszani
Nekem az évek alatt kétféle pengető maradt meg, az egyik az Ibanez Sand Grip, ami olyan, mint ha egy darabka csiszolópapír lenne ráragasztva, megkönnyíti a fogást, nem fordul ki az ujjaid közül (ez felbontáshoz, dzsidzsihez, szólóhoz jó főleg), a másik fajtát akkordozáshoz használom, amikor nagyon Mátépéterezni kell , ez mindegy, hogy milyen, csak vékony (ergo hajlékony) legyen, lehessen vele sikálni ezerrel
Azt javaslom, próbálj ki többet, amelyik kényelmes, azt használd, mindenkinek más jön be (azért a Sand Grip-et próbáld ki egyszer mindenképp)Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
McCann
tag
Kevesen forgalmazzák, az Oroszlánbarlangban tuti van, (13. kerületben), mert az Ibanez-márkabolt, illetve amit hallottam még, hogy a Gitárodúban is szokott lenni. Ezeken kívül nem tudom, hol lehet még kapni, netről is rendelhető, de legutóbb amikor kerestem, többe került volna berendelni, mint itthon a bótba
-
McCann
tag
Ja, télleg, nem is mondtam: tegnap felraktam egy Ernie Ball TItanium húrkészletet, hát RESPECT!!!
Úgy szól, mint az álom, csak dícsérni tudom!Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
McCann
tag
Hoi, jöttem dicsekedni
Kaptam kölcsön egy elektroakusztikus Cort westerngityót, nagyon nagy flash!
Egyből behangoltam open G-re és három napja megy a slidegyűrűs bohóckodás!
Komoly a cucc, eddig be se dugtam a Marciba, mert olyan tuti hangja van szárazon is!btw szombaton nagyon zsír bulit csaptunk, a mostoha körülmények ellenére kirúgtuk a ház oldalát!
-
McCann
tag
válasz atidzsiforc #13551 üzenetére
Híjj, ezt kár volt...
Ide kattintottam és kurvára megijedtem
-
McCann
tag
válasz M@trixfan #13601 üzenetére
Szvsz egy olcsó gitáron durva nagy lutri tud lenni a Floyd is, ha az kikopik, mert valami fos öntvényből csinálták, az életben nem lehet majd behangolni, olcsóbb kategóriában érdemesebb a fix hídra koncentrálni.
Amit a kezdő + jó minőségű gitárról írtál, azzal teljes szívemből egyetértek, csak hát ugye sok embernél van az, hogy fellángolás, hú, mekkora, eljáccom a szvítcsájdot, aztán amikor nem megy két hét múlva még, akkor inkább nem is akar gitáros lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest