Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz #96302336 #36355 üzenetére

    mérmint a "wheel of the bus goes round and round"-ra és hasonló gyermekdalokra gondolsz ? :) mert hogy azokat annyira muszáj metálosítani ?
    A fazonnak vannak jó megmozdulásai, jó arc, de futószalagon gyártja az átdolgozásokat (nyilván a youtube nézettség miatt), és néha örülés van amikor 1-2 darabba sikeresen betalál.
    Nem azt mondom, hogy kifejezetten szar, de az átdolgozásai nem túl átgondoltak az összképet illetően

    Hallgass meg pl egy Seether - Careless whispert, george michael grunge metalban feldolgozva, kicsit jobb az összkép

    amúgy msotanában elég sok ilyen youtubeost nézegettem, gitár témában nagyjából 2 típus van:
    1, szimplán kretének -> ok, toljuk a laza jó arc imaget de miért kötelező minden fullba nyomni a kretént, ma már gáz normális emberként viselkedni ? (Moracchioli, Jared Dines, Stevie T, stb)
    2, a kilóra megvettek - Rabea Massaad, és a hasonszőrűek - akik hetente tolják ki a legujabb namostaztántélleg megtaláltam az ultimate cuccot és vegye mindenki mert ez a legjobb a világon és semmi más (várok egy kínai pickup tesztet valamikor tőlük :D )

    én ezek miatt inkább SMG, Dave SImpson, Darrel Braun, Paul Davids csatornát nézegetem, ok, van benne amrketing, de legalább nem ugy viselkednek mint egy túlvezérelt mókus (Stevie T-t és Jared DInes-t pl szívlapáttal bármikor agyonütném annyira iritálóak :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák