Új hozzászólás Aktív témák

  • magno

    csendes tag

    válasz M@trixfan #3589 üzenetére

    Na most jól megkérdezlek, hogy milyen hangkártyát használsz illetve szerinted mit érdemes otthonra venni gitárhoz ami már kicsit komolyabb?

    Semmi extra egy asus xonar ds. Egy ideig használtam a sima alaplapit is. Érdekes hogy különbséget nem nagyon hallottam a kettő között. ASIO driver kell hozzá ennyi. Windows 7-et használok. És az egész cucc egy hifi-re megy. Amit már kb 12 éve használok :). (Ja meg fejhallgató az is kell persze.) Számíráshoz felvenni dobbal eggyüt sztereóban + szóló (bár nem én vagyok a szólós :)) arra elég. Ha sok pénzem lenne biztos berendeznék magamnak itthonra egy kis házi stúdiót. De akárhogy is számolja az ember akkor is a végén milliós tétel lesz belőle ha jó minőségben szeretne az ember itthon rögzíteni mindent, sőt. Úgyhogy nem ajánlok semmilyet. Nincs tapasztalom ezzel kapcsolatban. Legalábbis nekem teljesen jó ez ami van. Majd egyszer talán benevezek egy drágábbra fene tudja. Meg az összes cuccom már évek óta lent van a teremben inkább arra költök mint az itthoni pc-s dolgokra.

    Amit nagyon várok már az a Fractal Audio Axe-FX plugin változata ami egyben interface is. A rendes AXE-ot még csak felvételeken és videókból hallottam, de már így is átjön, hogy ennek bizony erősítő hangja van

    Ja ezek a modellezős cuccok egyre jobbak lettek az évek során. 2007-ben mikor egy 3 számos EP-t vettünk fel akkor kipróbáltam a stúdióban egy Line6 rack-es cuccot. De nem használtuk nagyon csak a szólókhoz. Arra jó volt. Olyan rendes csöves hang nem jött ki belőle. Maradtunk a jól bevált csöves erősítőnél :). Mondjuk ez a Axe jó húzós árú. Tényleg jól szól. Meg szóljon is már jól ennyiért :D. Ez a minimum :D. Én is kiváncsi lennék egy ilyen plugin-es cuccosra. Hátha jobb lesz mint a guitar rig :).

    forever hardcore

Új hozzászólás Aktív témák