Új hozzászólás Aktív témák

  • cucka

    addikt

    válasz Dante.S #3262 üzenetére

    Ilyen célokra használnám:[link]
    Azt nem mondanám, hogy metallicára ez a legtökéletesebb összeállítás, de ennyi pénzből ezzel az összeállítással kihoztad a maximumot, szóval csapj le rá.

    -amit vennék azon nincs whammy bar (nem tudom magyarul mi a neve az a vas amivel vibrál a hang )de láttam olyat amin van,azt lehet külön venni?
    Magyarul tremolókarnak hívják, magát a mozgatható húrláb szerkezetet pedig tremolónak. (Hozzáteszem, tévesen. Leo Fender találta ki és ő használta hibásan a megnevezést, azóta megmaradt, de amúgy vibrato-nak kéne hívni). Lehet kapni, kérdezz körbe olyan helyeken, ahol gitárokat javítanak/készítenek. Amúgy simán el lehet lenni tremoló nélkül, sőt, én magamnak kizárólag fix hidas gitárt vennék.

    megnézem nincs-e elvetemedve a nyak és hogy végig pengetem az összes bundod még mit kell megnézni rajta,hogy ne sz*rt vegyek?
    Próbáld végig a potmétereket és a pickup váltót, hogy működjenek és ne recsegjenek. Ezen kívül nézd meg, hogy ne legyen repedés a testen és a nyakon, ilyesmi. Ja és természetesen játssz rajta valamit, figyeld, hogy mennyire érzed kényelmesnek a gitárt, mennyire könnyű lenyomni a húrokat (nem szabad túl kemény legyen). Számold bele, hogy valószínűleg egy csomag húrt is kell vegyél vétel után.

    Ja és az erősítőn mit kell megnézni?
    Végigpróbálod az összes potmétert és gombot, ami rajta van, hogy működjenek, ne recsegjenek. Szintén próbáld ki a fejhallgató kimenetet és ha van rá lehetőséged, akkor hallgasd meg nagyobb hangerővel is a hangját.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák