Új hozzászólás Aktív témák

  • cucka

    addikt

    válasz Dante.S #3229 üzenetére

    Slipknot,Fall out boy,Metallica,RHCP,..stb hallgatok.
    Tanulni jó a strat jellegű gitár is, amit kinéztél, de metálhoz (főleg ilyen zsére lehangolt Slipknot hangzáshoz) jobb választás lehet egy arra alkalmasabb gitár. Mittomén, Cort KX5 igazi metál gitár, de a Z sorozat is jó választás ilyen szempontból (nekem Z42-esem van, erről tudok tapasztalatokat írni). Tudom, ezek drágábbak, mint amennyit gitárvásárlásra szánsz, de talán érdemesebb lehet kifogni egyet használtan. Például a Z42-est 35 ezerért vettem használtan, annyit bőven megért.

    Elég erős a házimozim,és akkor is torzítana ha mondjuk a gitáron a hangerő kb 70%-on lenne és a házimozin is.Akkor is rossz lenne a minősége..
    Igen. Azért lenne rossz a minősége, mert a házimozi erősítőt úgy tervezik, hogy a frekvenciamenete lineáris legyen, a gitárerősítőt meg úgy tervezik, hogy a gitár jól szóljon vele. Amúgy fordítva is igaz, gitárerősítőn borzalmas lehet zenét hallgatni.
    (Ja igen, amúgy meg a szobai erősítőt hazavághatja, ha rákötöd a gitárt, de ezt már írták. Nem feltétlenül fogja hazavágni, de előfordulhat.)

Új hozzászólás Aktív témák