Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    Sziasztok

    Valamiert hosszabb ido utan nekem is megfordult a fejemben hogy lehet ujra gitart kene ragadni.

    Elsosorban valami Cort akkusztikusra - elektroakkusztikusra gondoltam, nem nagyon akarok sokat bealdozni ra foleg hogy egyszer az ujjaim torve voltak azota, es hat kitudja a darabossagot mennyire lehet kimozgatni beloluk :)

    Anno meg nagyon kezdetleges volt a szamitogepes progik piaca,m ind erosites, mind oktatas teren (anno a csalamade, meg gitariskola konyvek voltak az etalonok amikor eloszor probaltam)

    Elsosorban az erdekelne, hogy ez valtozott e valamit, van e mar valami normal, tenyleg hatekony akar angolnyelvu oktato program, illetve szgepen normalisan hasznalhato progi (akar be is ruhaznek ra ha normalis, nem terveztem 200at elszorni egy roland vagy peavey erositore)

    Illetve mennyire erheti meg egy elektroakusztikus, vagy inkabb egy melegebb hangzasu elektromos ? (Felteve ha laptoppal jol mukodtetheto).

    Inkabb lightosabb vonalon mozogva, nem metal, tehat tabortuzes akkordozas, dire straits eric johnson es a tobbi...anno nagyon szemeztem egy cort hiram bullock signaturel, azt mar ne km gyartjak ha jol latom. Anno egy ibanez rg320at nyuztam, roland cube 30x el, valami hasonlot keresnek (a cubeot kivaltva mondjuk vmi progival)

Új hozzászólás Aktív témák