Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz haxiboy #23083 üzenetére

    A tremoló ízés kérdése, hogy hogyan jó, az ilyen kétpontosnál a csavarok szerintem kevésbé befolyásolják, mint a hatcsavaros vintage esetében. Leginkább a húrok húzása miatt bukik így előre.
    Kifektetni úgy tudod, hogy a test belsejében bentebb csavarod a rugótartót és/vagy teszel be több rugót. Ha egyáltalán nem akarod használni, egy darab odafaragott fával ki is ékelheted odabent.

    A Plustop Pro nekem is nagy esélyes volt, mikor Les Pault vettem, de pont akkor erősödött nagyot a dollár és őrült drágák lettek (50 ezerrel drágább most, mint amennyiért én vettem volna 8 hónapja). Ha már komolyabb Les Pault szeretnél ilyen kerettel, érdemes rászánni és az "igazit" megvenni, egy fórumtárs javaslatára Itáliából rendeltem Gibson Studiot, most is jóval olcsóbban megkapod, mint itthon egy Epi Tribute-ot Gibson '57 hangszedőkkel. Vagy használtan ki lehet fogni néha 200 alatt is hasonlót, de ahhoz nagy szerencse kell.
    Másik út pedig a gazdaságos megoldás, Epi Standard vagy Vintage V100, 70-90 ezer ft között meg lehet úszni a mókát, és már azok is jó gitárok. Szerintem ez a két út éri meg a legjobban.

Új hozzászólás Aktív témák