Új hozzászólás Aktív témák

  • Nunder

    őstag

    Emberek. Most engem rengetegen utálni fogtok, amikor elolvassátok ezt a hsz-t pedig Isten a tanúm nem sértésnek szánom. Minden második alkalommal amikor megörülök, hogy van mozgás a topikban, mindig remélem, hogy valami érdekes dolog vagy jó hallgatni való zene került be. De mint mondtam, az esetek felében szerepel egy TCS link a bejegyzésben, és utána másik 20 taglalja, hogy:

    1. Ez mekkora jó, már el is tudom játszani.
    2. Hajj de rég volt, ti még erotikus gondolatok sem voltatok mikor én már...
    3. Ez mekkora gagyi, 3 póverkord az egész.
    4. Így Lukács, meg így Cherry.

    Ez egy gitáros topik nem TCS szoba szvsz. TCS-t amúgy sem tartom sokra, mert ha gitározásról van szó, az minden csak nem az, amit ők csinálnak. Régen el lehetett rá bohóckodni, de szerintem magyar viszonylatban is van százszor inkább figyelemre méltó banda, akik két év alatt többet tesznek le a zenei terepasztalra, mint a TCS 20+ év alatt. Ok, hogy punk vagy nevezze bárki aminek akarja, meg hogy kezdő szinten nagy élmény, de ne ez szerepeljen már napi szinten. És ezt nem azért mondom, hogy ne hallgasson senki TCS-t, mert ha valaki ezzel tud azonosulni, akkor legyen én nem szólom le senki zenei ízlését, de ha már relatíve egyszerű, mégis pörgős zenét keresel, amit kezdőbb szinten is lehet játszogatni, akkor miért nem már mondjuk egy NOFX? Vagy bármi hasonszőrű zenekar, amikor egy számukban sokkal több kreativitás van mint két TCS albumon.

    Továbbá nem hiszem, hogy a zenekar életútját itt kellene kibeszélni, mert szerintem vannak akiket ez teljesen hidegen hagy. Azt figyeltem meg, hogy ha nincs ilyen jellegű téma, akkor érkeznek kérdések, kérések, javaslatok gitár témában, röpködnek a jobbnál jobb zenék, előkerülnek a gitárok képei, vagy éppen egy-egy felvétel, amit ki lehet elemezni.

    Ezzel szemben ha TCS vagy hasonló van a terítéken, akkor az ide tévedő ember nem meri megkérdezni a dolgait, vagy aki szeretné, azt elrettenti az elemzés, ami inkább szóljon az Eddáról, mint Lukácsékról. Tagadhatatlan, hogy két generáció is felnőtt a számaikon és hogy nyomot hagytak a magyar rocktörténelemben, de ne csak őket méltassuk már. Ez a bálványozás, amivel néhányan élnek kicsit elveszi a kedvemet hogy visszanézzek a fórumba.

    Aki ezt sértőnek találja, attól elnézést kérek, tényleg csak a véleményemet igyekeztem leírni szolid formában. Nyugodtan lehet töröltetni, ha flame-nek érzitek, nem az volt a cél.

    [ Szerkesztve ]

    “It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

Új hozzászólás Aktív témák