Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
#TOTTI
őstag
válasz akoska07 #32753 üzenetére
Nekem elég de asszem jobb mint a P5Kn... Volt P5K is de nem jött be.. nem engedte visszafelé frissiteni a BIOSt.. átirtam felment a BIOS de a lap nem élte túl garba cseréltem egy P35-DS3ra... Aztán végülis az ASUSnál meg tudták oldani valahogy mert visszajött a lap a boltba 4 hónap után kb. 10Kt vesztett az árából...
G33ba nem tudtam volna hangkáryát tenni mert a Gainward 4850 mindent PCI slotot kifoglalt.. igényem sincs másikra..
Proci cserélgetésben van tapasztalatom a mostani a 23. conroe Intel elötte is volt vagy 10 féle...
500at megy mindenképp.. kell egy kis fesz az északi hídnak de +0.1nél többet még sose kellett...
-
PowerBuldog
veterán
-
stigma
addikt
válasz akoska07 #33138 üzenetére
azt már megtaláltam de ramhibát írnak.
Ugyanugy tettem össze , vissza mindent, volt eredetileg, ugyanazok a dolgok mentek bele elsőre.3 rövid síp van asszem vagy 1 hosszú és 2 rövid.
Már találtam forumot ahol leírják majd kiderül.
Vga 8600gts aminél nem kell tápcsatit rádugni.
Winbe nem érek, mert 3 sipolás után megy a gép mitha winbe töltene, de semmi kép nincs.[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
-
Robi_73
őstag
válasz akoska07 #33542 üzenetére
Memóriából sosem elég, és sokat dob a rendszer gyorsaságán. Egész pontosan 3326mb memóriát használ a 4gb-ból az XP(32bit), érezhetően gyorsabb minden. Pl: játékokban mapok-pályák betöltése, Word, Excel, Win boot time stb.... Én mindenképp a 4gb memóriára szavazok, persze ha nincs anyagi akadálya.
Robi73
-
LoliKa
tag
válasz akoska07 #33601 üzenetére
miután végig probálgattam mndent az alapoktól, így erre értettem. És gondoltam itt olyan segítséget kapok, amivel még nem játszottam el.
Most is egy másik USB-s logitech billentyű van bedugva a pistába és drivere ennek sincs, még is tökéletesen megy.
Biosban pedig kivállóan üzemel az új.
-
stigma
addikt
válasz akoska07 #35209 üzenetére
Hát kérdés mivel hűtőd majd illetve mit akarsz benne járatni, szerintem olyan 450-500at elméletileg visz.
Gorneck23 Giga oldala[ Szerkesztve ]
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz akoska07 #35216 üzenetére
DS3-hoz mérve így is jó kis teljesítményt mutatott a lap szerintem.
P45ben menne 550 vagy akár 600at is lehet.
Mondjuk az adatlapodban szereplő procitól eléggé jó tunningpotenciál az 500 feletti FSB, főleg a 3.9Ghz sem piskóta, mondjuk neked tudtommal csak ilyen cuccaid voltak régen is....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest