Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimbi186
aktív tag
Lehetséges,h Vista alatt nem jönnek úgy a tuning eredmények,ahogy itt olvasgatom?
Sőt blend-ben az orthos szinte azonnal megáll?Pedig nem is adtam neki csak kis aranyos,módjával tuningot:-8x400Mhz 1.275v,1000Mhz 2.5 szorzó turbo-n 5-5-5-16 2.1v.
Így stabilnak tünik(orthos kivéve-prime futott 2 órát)De,ha felteszem a Ramokat 1066-ra standartba 3.33 szorzóval 2.1v-on akár 8x333Mhz-hez is(bár egyik variáció sem jön be) akkor van aztán mindenféle manőver,nem indul,visszaáll ,kék halál,de nem merek nekik több feszt adni, hosszutávon,vagy merjek?
Úgy bánt,h nem mennek 1066-on
GA-P35 DS3,C2D E8200,CM Hyper TX2,CSX CEC 1066 2x1GB,GalaxyGF 8600 GTS OC,FSP Blustrom-II 500w,WD 160GB 7200rpm 8MB S2,PIONEER DVR-215DBK ,CM-RC-331-KKN1-GP Elite,OP Vista 32bit
[ Szerkesztve ]
-
cimbi186
aktív tag
Csa!
Az alaplapon van hozzá csatlakozó(ott ahová a ledeket,meg a főkapcsolot kell dugni),ha arra teszel 1 kapcsolot amit mondjuk a ház oldalán levö érintkezöhöz kötsz akkor jelezne neked,de szerintem ilyent egyikünk sem rakatott a gépére,úgyhogy ne foglalkozz vele mit ír!(másnak meg gondolom azért igen,mert már buzerálta a jumpert,vagy negatív elöjellel müködik neki)
-
cimbi186
aktív tag
Csa!
Vkinek lenne ötlete #26837-en feltett kérdésemre?
-
cimbi186
aktív tag
Értem én kérem,de mi a francnak irja rá a gyártó,h ezt a teljesítményt 1.9v-on tudja a kicsike?
Már 1 fél napja fogdosom őket és melegnek érzem a kezemmel,tuti mehet nekik a 2.2v?
Nincs valami más trükk,hozzá?Közben rájöttem: nincs,ha alapbeállítások mellet sem tudja az1066-t 2.1v-on akkor csinálhatok én bármit
Bár azt még elárulhatnád,h ez a turbo nem turbo funkció mit is takar,mire van hatással?
Lehet standart-ba kéne tennem? -
cimbi186
aktív tag
válasz Dubmaster #26928 üzenetére
Semmit!
Ha jól emléxem Gorneck23 irta régebben,h mivel 1-2 hugyagyú megfözte a dolgokat aztán meg reklamáltak, emiatt Gigabyte kiiktatta ezt az opciót az új lapoknál.
(na és ha csak emiatt akartál volna Biost frissíteni F12-re ne tedd,mert abban sincs benne)[ Szerkesztve ]
-
cimbi186
aktív tag
válasz Baga1983 #27540 üzenetére
Csa!
Ha segíthetek pasztázás ügyben akkor ,úgy csináld,h a procinak a közepére nyomsz 1 borsonyit vagy talán még annál is kevesebbet és amikor ráteszed és fixálod a hűtőt akkor az magától szépen elterül egészen a szélekig!
Ha kijön a széleken és hozzáférsz akkor azt letörölheted finoman,de nem muszály.
(sajnos a mennyiség eltalálásához gyakorlat kell,ha nem sikerül elsőre nem baj,amig tart a pasztád gyakorolhatod,csak szépen tisztísd le a két aktus között ) -
-
cimbi186
aktív tag
válasz Cerebellum87 #31686 üzenetére
Csa!
Mindegyik mozog 1 kicsit,ne aggódj,ilyen a felfogatás,ezért nem kell cserélned. -
cimbi186
aktív tag
válasz Csokibácsi #32579 üzenetére
Csa!
Miután eldöntötted,h milyen is a lapod:Letöltöd a Giga oldaláról a neked kellő Bios fájl-t,majd letöltöd @Bios nevű progit betallózód a fájl-t amit leszedtél és a progi megcsinálja 10 másodperc alatt Windows alól.(én így csináltam és majd bek...kiltam félelmemben,de mire felucsudtam már kész is volt,pofon 1szerű)
A tuningal kapcsolatban a következő oldalon: [link] majdnem legalul 1 nagyon hasznos Bios MiT képernyőt találsz! Köszönjük Gorneck23 mesternek
[ Szerkesztve ]
-
-
cimbi186
aktív tag
válasz LoliKa #33594 üzenetére
Csa!
Nos pont ezek miatt vittem föl a padlásra az usb-s billentyűzetemet...mármint a darabjait,ha érted mire gondolok és szaladtam el a közeli multiba 1 ps2-es cuccért.
Jobb ötletem nekem sincs.
(mondjuk a pistával olyan usb-s eszközt megetetni amihez nincs driver......jó nagy fába vágtad a fejszédet) -
cimbi186
aktív tag
válasz frenkilacy #33613 üzenetére
Csa!
A lap utolsó betűje az az "L" az azt jelenti,hogy Light azaz butított verzió,ha a többi cuccot ilyen szépen összeválogattad áldozzál már 2-3k pluszt a lapra is...lécci
-
cimbi186
aktív tag
Csa!
Én a helyedben letörölném a pistát és írnék levelet BG-nek,h KB.
Nálam sem szerette a tuningot és amikor visszavettem akkor sem javult meg iazán(ne kérdezd,h miért)
Olyan 1 hónapig kinlódtam vele,az utolsó csepp a pohárban az volt amikor a webkamerámmal állandóan nyomtatni akart,gondolhatod.........
Most úgy fél éve xp és pöcc röff minden![ Szerkesztve ]
-
cimbi186
aktív tag
válasz dangerzone #34523 üzenetére
Szia!
A tuningot nem úgy értik a gyártók,h Te még húzhatod a vakvilágba 1066 felett,hanem úgy hogy a 800-as szabvány felett 1066-on megy(ezt hívják valami marketing maszlagnak,de gondolom ezt már ismered )
-
cimbi186
aktív tag
válasz dangerzone #34525 üzenetére
Ja.És ez is igaz.
-
cimbi186
aktív tag
Sziasztok!
Nekem most az F12-es Bios van fent bekapcsolt Ahci-vel.Post-on detektálja meg írkálja,hogy milyen Sata2-es eszköz van és ez picit zavarja a szemem,meg a lelkivilágom(no azért nem annyira ).
Azt szeretném megkérdezni,hogy akinek az F14-es Bios van fent Ahci-val,öneki is van ez detektálósdi ficsőr?
Mert,ha nem akkor frissítenék.Csak más miatt nem tenném fel az F14-t.
(vagy ezt rosszul érzem és ez a detektálósdi nem Bios,hanem chipset függő?)
Ga-P35-ds3(rev 2.1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- GIGABYTE Z390 GAMING X Eladó! 29.900.-
- Patriot Viper Steel 16GB DDR4 3600MHz PVS416G360C4K (CL14-es időzítésű memória Ryzen-hez!!!)
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest