Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz F34R #3537 üzenetére

    Ez egyre kínkeservesebb :( Nagy nehezen csiholtam ALSA hangot, majdnem vért hugyoztam vele. Utána kicsit még kísérleteztem a Sway-jel, mert a másik fórumon linkeltek hozzá egy ilyen SUID bites trükköt, persze nem működött. De annyit mégis elértem vele, hogy addig telepítettem hozzá extra megoldásokat (pl. weston), amíg nem fordított újra az emerge pár dolgot wayland USE flaggel. Na, ez volt óriási hiba, mert most már megint nem megy a picom :O

    Persze próbáltam visszacsinálni, leszedtem az összes weston-os és sway-akármis csomagot, a zz-autounmask-ból kivettem a mesa-t az utána beírt wayland USE flag-gel együtt, próbáltam megint mindent opengl USE flag-gel fordítani, opengl mesa picom csomagokat, de hiába, nem tudja használni az OpenGL-t.

    Az i915 kerneldriver rendben van, a glxinfo szerint megy a DRI hardveres gyorsítás is, a glxgears is pörög, de OpenGL nem akar menni. Hogy tudnám visszacsinálni ezt a wayland-es kárt, hogy újra menjen az egész? Érzem, hogy valamit még újra kéne fordítani az opengl USE flag-gel, de nem tudom micsodát, meg melyik paranccsal kéne az összes érintett csomagot újrafordítani.

Új hozzászólás Aktív témák