Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz mcwolf79 #8345 üzenetére
Persze, nyílván, ha vki kifog egy rossz hardvert, egyből másképp fog a gyártóra nézni, így vagyok én is a Gigával, de ettől még nem rossz cuccokat készítenek, sőt Gainwardból ez az első kártyám és eddig hibátlan szerencsére Anno, amikor ezt vettem SimonYana kollégától, sokat agyaltam, h ez legyen-e vagy egy Giga 570-es Iponból, és a tavalyi Giga SOC kellemetlenség miatt lett az előbbi Lényeg, h ref példányokat felesleges igazából rangsolrolni, mert ua, szinte csak a garancia időtartama, ami számít, persze lehet, ezzel egyedül vagyok...
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Bulitt
addikt
válasz mcwolf79 #13155 üzenetére
Általánosságban véve, szerintem alap feszen már jó tuningot lehet kihozni belőle. Nézd meg, hogy alap feszültségen mennyit megy a kártya. Ha elegendő tuningot hoz számodra, és stabil a kártya akkor ne piszkáld. Ha nem stabil a kártya, emeld a feszültséget míg stabil nem lesz. Ha vészesen túl magasnak érzed, akkor a tuningból vegyél vissza. Olyan mint a procinál
-
Bulitt
addikt
válasz mcwolf79 #13157 üzenetére
Ha nem stabil a kártya képi anomália fog jelentkezni magas órajeleken, mikor felkapcsol mondjuk 3D-re. A Heaven alkalmas rá, de a Furmark is mert már a driverben biztosítva van a kártya, hogy ne tudja a progi széthajtani.
Ha nem stabil a kártya akkor vagy win alatt is jelentkeznek képi problémák, de ha csak 3d alatt akkor pedig vissza esik az órajel 2D-re vagy megfagy a kép ilyesmi jelentkezhet
-
raus
aktív tag
válasz mcwolf79 #13157 üzenetére
Ezt szoktam hasznalni. Leginkabb VRAM tuningnal. Van bootos valtozat benne. De akkor ugye a kartya bioszat kell szerkeszteni a mar bevalt tuningbeallitassal. Azt mondjak a Crysis benchmark tool is jo es a 3DMark 2006 firefly tesztjet futtasd loopingolva. Es jatsz vele sokszor jatekban fagy ami tesztben meg nem.
-
zack
nagyúr
válasz mcwolf79 #13291 üzenetére
Hülyeség 1Gb VRAM-os kártyából SLI-t építeni 1920-ra. Pénzkidobás.
2x1,5 GB gondolkodj, (vagy 2x2GB-ban ).(#13294) Speed(R)
1920x1080 Ultrában? 100% hogy kevés lesz 1db 570. High-ban viszont biztos menni fog. Kérdés mennyire fontos az ultra.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
-
zack
nagyúr
válasz mcwolf79 #13301 üzenetére
Én is inkább megveszem a Stronghold 3-mat, mint hogy MW3 legyen helyette. Persze BF3 alap lesz, hogy megveszem.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Razermazer
őstag
válasz mcwolf79 #13392 üzenetére
Szérián belül azonosak igen. Tehát nem rakhatsz össze egy gtx 285-t egy 580-al, vagy 570-et 580-al. De különböző memória nagyságú, és eltérő magórajelű kártyáknál, csak annyi történik hogy a gyengébbhez butul le az erősebb(szérián belül természetesen).
Nálam most például kettő darab gtx 460-van 1 gigásak sli-be, az egyik ssc+-os a másik sc-os, az ssc+-os lebutult az sc-órajelére ennyi történtSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
-
zack
nagyúr
válasz mcwolf79 #13399 üzenetére
Szerintem a fesz különálló dolog. Mindegyik kártya a saját feszén fog menni. Tehát amelyik nagyobb feszt kap az csökkentett órajelen sem fog változni.
Ezért célszerű egyforma kártyákból kiépíteni az SLI-t CF-et.
Az hogy melyik milyen fesszel képes menni szerencse kérdése. Ezért nehéz a tuning, illetve állítgatás, mert ha az egyik kártya sokkal gyengébb tuningban, instabil lesz a rendszer.[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz mcwolf79 #13399 üzenetére
Menni fog... A fesz, az orajel, a marka, a ram mennyisege mind1! nekem mikor dcu2 es refbol osszerakott sli volt, meg ugy is mentek hogy a dcu nem vette vissza 772re magat... Mradt mindket kari az orajelen!
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
becsitibi
senior tag
válasz mcwolf79 #13486 üzenetére
Próbáld ki ,teszteld egyszer alapórajelen,majd 4,0 ghz-en,és 4,3-4,4-en,lefuttatod az avp,metro,heaven,3d mark benchet,összegzed az eredményeket,majd levonod a következtetést,én személy szerint nem hinném hogy a 4,0 ghz nem lenne neki elég,sőt még azt is meg merem kockáztatni hogy alapon is kihajtaná a karikat,mert gondolom full hd vagy afölött játszanál,ott meg már minden játék vga limites
-
Cybertrone
veterán
-
Locutus
veterán
-
Laraxior
titán
válasz mcwolf79 #13514 üzenetére
Engedélyezve van a VPN.. csak kérik hogy ne használják..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
mcwolf79
veterán
válasz mcwolf79 #13757 üzenetére
Most felraktam a WHQL-t, és ezzel sem tapasztaltam tegnap esti 3 órás turnusom alatt semmilyen grafikai bug-ot.
Szerencsés csillagzat alatt születtemPersze a szokásos drivertelepítési macera ezzel is előjött. Játék közben csak nézem,hogy miért csak 40 fps van. Hát mivel a driver install után kikapcsol az SLI, ismét elfelejtettem visszakapcsolni
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
ÁdiBá
veterán
válasz mcwolf79 #13870 üzenetére
Lehet tényleg eltúlozzák a gyártók. De azért gondolod hogy ennyire?!
Idézek az nvidia oldaláról.
Thermal and Power Specs:
97 CMaximum GPU Temperature (in C)
244 WMaximum Graphics Card Power (W)
600 WMinimum System Power Requirement (W)4
One 6-pin and One 8-pinSupplementary Power Connectors4Belehet kötni a 650W alá is a GTX580 asokat. Én nem tenném.
Aki azért vesz egy SLi, illenék a kártyáknak méltó tápot oda tenni.Inkább legyen 10W több, mint egyel kevesebb.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs