Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz jones965 #1091 üzenetére
hát igen, ezt is kiveséztük már, hogy akinek van egy komplett műhelye, ahol nem kell mindennap elpakolni az nagy előnyben van az önmegvalósítás terén is
addig meg felpolírozom a sapphire-t, most jut eszembe, hogy nálad is az van ugye?
na akkor tényleg lehet majd hasonlítani a rendszereket..."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
Cybertrone
veterán
válasz jones965 #1407 üzenetére
Nemtudom miért áltak le a kártya beburkolásával... a 280-as is jól nézett úgy ki az Ati kártyái is jól néznek ki, mostmeg NV-nél lehet nézni a nagydarab nyomtatott áramkörű lapokat hurrá
[ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
lavorka
aktív tag
válasz jones965 #1444 üzenetére
Holnap fogok csak komolyabban tesztelni, ma még csak kíváncsiskodok 1-2 játékkal ( GTA4, Crysis, Metro 2033) de eddig hozza amit vártam.
Csak nem ártana egy friss oprendszer, de nagyon nincs kedvem hozzá (majd ha meglesz az SSD )[ Szerkesztve ]
Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #1519 üzenetére
magyar kiskergari lesz rá,ha jól vagyok informálva 3 év... a többi meg evga..úgyis beregelem,mihelyst szike lesz a kezemben,hogy megbontsam a fóliát
bár ha kérek rá kiskergarit akkor nem én bontom ki
még meggondolom ér-e ennyit
amúgyis csak a cigánykodás megy a kiskerben..ha saját magam intézem akkor 2 hét alatt kapok másik VGA-t...a kisker meg gecizik egy hónapot is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #1519 üzenetére
hát...végül módosult a VGA,mert egy kalap alatt el tudtam intézni,hogy elvigyék a GTX460at..és kapok helyette egy 580at...Gigabyte-ot Gigabyte-ra
a lényeg hogy 580 lesz"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #1574 üzenetére
függőben van a 980X Airbooms kollega válaszára várok... ha bólint akkor szerintem felesleges is futtatni... ha nem akkor is jajlesz,mert egy elég tuningos kis 920 van érkezőben
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz jones965 #1577 üzenetére
Az a más tolla jelenleg azt takarja hogy pár huszas átvándorol Airbooms számlájára, és egy kicsi szilícium pedig a haver gépébe! Kicsit más így már a leányzó fekvése... Kölcsön nemkérünk semmit...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #1577 üzenetére
Ha kicsit utánam olvasol én mindig is lenéztem azt aki nem saját cuccal csinált eredményt.
Vásárlási szándékkal írtam Airbooms-nak,nem kölcsönkérés,kunyerálási szándékkal...
Mindig saját cuccal versenyeztem...ezután is így van...és így is marad
Az az igazi eredmény az én szememben ami az ember saját cuccával csinál,és azért bizonyos szinten vigyáz rá,nem beleadni apait,anyait,majd ad másikat a kisker,nagyker,tesó,papa,mama..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
pszichiater
senior tag
válasz jones965 #1911 üzenetére
Szvsz tök mindegy melyik gyártó kártyáját veszi az ember, max bios szinten tér el. Tuningolni meg flash-elni mindegyiket lehet.
Ez így ebben a formában szerintem nem teljesen igaz. Tuning szempontjából nézve, van szinte antituning, meg van ami tényleg kajakra húzható.És itt jön képbe a gyártó kérdése.
Táp ügyben 3-way sli min: 1250W és akkor kényelmesen elmegy..
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
Cybertrone
veterán
válasz jones965 #1990 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá hogy nagyon kell az a 100%-os ventifordulat... alulról nyaldosta a 90 fokot a cuccos... Nemtudom miért kell így leszabályozni a ventillátort, elmehetnének a fa*zba
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #2745 üzenetére
nah akkor majd kicsit összeolvasztom az asus és az msi biosokat
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #3261 üzenetére
ez saját? vagy neten találtad?
-
ATtIs_80
tag
válasz jones965 #3261 üzenetére
Köszönöm!
Örömmel fogadom mások tapasztalatait is. Persze én is tesztelgetni fogok, és jelentkezek majd eredményekkel.Arról hallottatok, hogy állítólag a 2100 MHz fölötti memória frekvencia hazavághatja a GPU-t is?
Gondolom, többen is vagytok, akik akár 2100MHz fölött is járatják a memóriát. Tapasztaltatok bármilyen memória hibából származó problémát? -
Laraxior
titán
válasz jones965 #3300 üzenetére
én nem mondanám hogy feladtam,de levegővel hűtött VGAval nem tudok feljebb menni ergo,sok értelme nincsen továbbkínozni a rendszert...majd lesz a VGAn vizesblokk akkor talán.
De inkább 24/7 a lényeg ezzel a 4400MHz-el ki is egyeznék"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
peterm711
aktív tag
válasz jones965 #5290 üzenetére
nem segit, én már 1,213 voltnál járok , de megpróbálom lejjebb venni a gpu-t, lehet nem is a ram miatt fagy ki. Érdekes, hogy mennyire másképpen viselkedik mint a 460, mármint igy tuning téren. Annál ha kevés volt a fesz akkor szemetelt a gpu, ennél megáll a driver. Hogyha nembirta a ram akkor a vantage-ben megnyilt a trenger mint a bibliában , de egyszer sem fagyott ki.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz jones965 #8570 üzenetére
nem ér semmit...összevissza eredményeket pumpál... 6970-el 1920ban másfélszer gyorsabb mint nálam 480al, 1680ban
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest