Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz Qru #9745 üzenetére

    szerintem még mindig nem hasonlít, de ez egy lezáratlan vita marad örökre.... :D

    de a nagy hasonlítgatásban megrendeltem egy accelero xtreme plus-t, 480/580 kittel.
    mert ami most van,a vf3000, átalakíthatatlan a céljaimra.

    megérkezik, nekiesek egy fogóval, és megpróbálom a csövekről lehántani a bordákat. a mugen 2-nél könnyű volt, ott csak egy zárókupak tartotta. itt félő, hogy ragasztva, vagy forrasztva van, legalábbis a lezáró lemez. de akkor is le kell szednem.

    ennél a típusnál vannak a legletisztultabban, párhuzamosan elrendezve a csövek. semmi "U" alakú hurok, és aránylag eltávolodik a nyáktól. csak így van esélyem egy aluprofil bordával és ellenpanellel szendvicsbe fogni a csöveket a passzív hűtéshez.

    elvileg fogok kapni moddolt (hosszabbított) riser kábelt.
    azzal ki tudom hozni az oldallaphoz a kártyát, hogy elférjenek a nagy hűtőbordák.

    de hatalmas buktató, ha a hosszabbított riser nem működik. szépen leírták itt , mi lehet a gond. majd kiderül. a hivatalos szabvány max 15 centi. van gyártó, aki a 2.0 pcie16x-re gyárt 12"-osat. csak kipróbálták....

    nah, majd beszámolok. most úgy vagyok, mint eric carmen a nintendo wii-s részben, amikor lefagyasztotta magát. "bazze', még három hét, még három hét..."
    :DDD

    annyira vágyom már az orruk alá bszdsni a passzív 480-amról furmark screen-t azoknak, akik jöttek az "úgysem lehet"-ekkel, a "venti kell a gépbe" és "miért nem inkább vízhűtés" kezdetű szólamaikkal. igaz, értelme az egész projectnek egy szál sem, de akkor is megcsinálom.... :D :))

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák