- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
-
eight
senior tag
válasz karakpecze21 #14952 üzenetére
Elöször is, ez a driver kell majd, :
197.45 x64 vagy 197.45 x86
Ami ennél újabb abban plusszban csak DirectCompute van meg kb.17millió új bug. Mielőtt felrakod a a jelenlegit a control panelből uninstalni kell.
Amikor a win7 elindul, meg lehet nyomni az F8-at és el lehet indítani low-res-ben, és akkor lesz kép és fel rehet rakni az új drivert,
Lehet hogy az új driverrel is 640x480-ban kell majd elinditani először, majd mond mi van.
-
eight
senior tag
Amikor felállt a windows az új driverrel, akkor töltds le a phoenix-et és inditsd el.
(Válaszd ki az ASUS monitort ha megkérdezi melyiknek akarod bütykölni az EDID-jét)
Klikkelj a registry iconra.Muti képeket a "standard timings" fül-ről (két oldal van ott az 1-4-ig és a 5-8-ig, és mind a két oldalról kell kép)
Amíg én a képeket nézegetem, te te telepítsd fel a monifo-t
iu.: VGA kábellel kötöd össze öket?
[ Szerkesztve ]
-
eight
senior tag
Csak a bizti kedvéért az "Color / Established timings" fülről is mutiz egy képet
-
pepe_g
tag
válasz karakpecze21 #14956 üzenetére
Sziasztok!
Most lettem tulajdonosa egy GTS250-nek!
Na most a kérdésem az lenne hogy tudnám én szabályozni a ventijét??
Ugyanis elég hangos, játék alatt okés, de pl netezésnél ne süvítsen má ha nem muszáj!http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
Pyzoo
aktív tag
válasz pepe_g #14957 üzenetére
Szia!
Ahogy nézem 3 pin-es a venti szóval valószínű, hogy lehet szabályozni. Első körben próbáld ki az [MSI Afterburnert] Én a párom gépén egy G92-es 8800GTS512-höz használom a Rivatunert azzal egész komolyan be lehet állítani hőfokhoz a venti fordulatát. Mivel ez az afterburner is a Rivatuner-re épül ezzel is lehet és felhasználóbarátabb a kezelőfelülete, vagy akár fix fordulatot is belőhetsz. Persze ez csak akkor igaz ha a vga ezt engedi.[ Szerkesztve ]
A teve egy olyan ló, amit a Microsoft tervezett.
-
karakpecze21
senior tag
Nekifutottam amiket mondtál.
Valahogy összehoztam az 1440x900-as felbontást, de hogy hogy azt nem tudom.Érdekes, hogy mikor indul a windows most már jó a felbontás, de mikor bemegyek a felbontás beállításához és 1-et visszahúzom, majd visszarakom arra a már működő felbontásra akkor megint elmegy a kép.
Egyébként igen vga kábellel használom.
Felraktam a drivert amit írtál, ez fel is ment gond nélkül.
Íme a képek amit kértél: -
pepe_g
tag
-
eight
senior tag
válasz karakpecze21 #14960 üzenetére
Igazából az lesz a baj hogy a monitorodból nem tudja kiszippantyúzni az EDID-et a kártyád a VGA kábelen keresztül, de mégis Plug&Play monitorként kiolvassa a nagy semmit, és csak a VESA felbontások működnek (meg amit csináltál).
Sajna most meg nekem van dolgom, meg hétvégenként szombat estig egy bizonyos hatéves roszcsont miatt nem nagyon fogok géphez jutni.
Addig használd így, végül is van kép, és Vasárnap majd rágyógyulok egy két órácskára, vagy keresek a net-en valakit aki már kiszedte ebből a monitorból az EDID-et, hogy át tudjam írni neked, mert most a registryben minden támogatott felbontás 256 pixel széles
Esetleg nincs lehetőséget DVI-vel összekötni a moncsit a géppel (kölcsönkábelre gondolok, mert egy próba miatt nem kéne venni 1-et)
[ Szerkesztve ]
-
eight
senior tag
válasz karakpecze21 #14960 üzenetére
Az utolsó rész már tárgytalan, letöltöttem a leírását, sajna csak analog bemenet van rajta
-
eight
senior tag
válasz karakpecze21 #14964 üzenetére
Engem úgy neveltek hogy mindig bánjak úgy az emberekkel, ahogy szeretném hogy mások velem bánjanak, és bármikor lehet nekem is olyan problémám amihez másnak kell a segítségét kérnem.
Eddig leírtam kb 50 sort, ami szó szerint semmiség. Ha tudok, akkor segítek, ez ilyen egyszerű, de egyébként nem miattad dolgozom, csak nem tudok megnyugodni amíg egy problémára nem találtam megoldást, vagy nem derül ki hogy megoldhatatlan[ Szerkesztve ]
-
golffanatic
tag
Sziasztok.
Lenne pár kérdésem....
a gépemben egy 9800gtx+ van
mikor feltelepitek egy játékot és elinditom akkor a monitor közepén egy 8×4 cm-es
téglalap jelenik meg benne a következő felirat.....SENAL DE ENTRADA FUERA DE
RANGO....{spanyolul}...
ez vga hiba vagy valami gép hiba....?
előre is köszi a segitséget............
-
joshua7
veterán
válasz golffanatic #14967 üzenetére
Nem tudok spanyolul, de a gugli azt mondja, hogy : INPUT SIGNAL OUT OF RANGE
Semper Fi
-
pepe_g
tag
Sziasztok!
Még annyi kérdésem lenne a GTS250-el kapcsolatban hogy a GPU és a Memória frekvenciákat nem veszi vissza automatikusan?? Csak mert csodálnám hogy nem... De nem találom hol kellene manuálisan beállítani! Egyáltalán lehet??
Ezelőtt egy 4670 volt, ott auto-n ment a dolog...http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
.:T.H:.
aktív tag
Sziasztok!
lenne egy kis problémám: Egy 9800GTX van a gépemben és mivel elég hangos, alapjáraton leveszem a rivatunerrel a venti fordulatszámát50-60%-ra és csak játék közben rakom fel 80%ra. De tegnap elővettem a Most Wanted-et és elkezdtem vele játszani úgy hogy elfelejtettem felemelni a fordulatot. Cirka fél óra játék után szétesett a kép, kifagyott nem csak a játék, hanem a win is. nyomtam egy resetet mikor már az alaplapom post képernyőjén is rengeteg pötty jelent meg és win bootoláskor is tele volt zöld csíkokkal pöttyökkel.. nem is akart csak csökkentett üzemmódban elindulni az xp, de mára már elindult rendesen, semmi baj.. Gondoltam kitesztelem és játszottam egy kis cod4-et de ott is kifagyott(csak a játék) 3-4 perc múlva.
Valaki tudna erre valami hibaforrást, esetleg megoldást rá?
Előre is köszönöm.- Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1
-
artiny
őstag
Rivatuner-ben vagy msi aft. belehet allitani, hogy magatol valtsa a "profilokat", ahogy valtozik a gpu homerseklete?
pl.35% fan - 55 fokig
55fok felett pedig auto(MSI,rivatunerben ben 35% ra lehet levenni csak)
asus Glaciator gts 250
-
Biga123
addikt
válasz .:T.H:. #14973 üzenetére
Amikor codoztál akkor fel volt véve a venti?
Mert ha igen lehet megsütötted kicsit a karit...
Akkor meg valszinüleg bukó.
Bár elvileg a drivernek le kell kapcsolni ha túlmelegszik...
De amúgy tényleg állítsál be profilt MSI AB ben mert akkor nem kell vele szórakozni.[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
Biga123
addikt
válasz golffanatic #14970 üzenetére
Valószinüleg olyan felbontás van beállítva a játékban amit nem támogat a monitorod...
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
artiny
őstag
válasz Biga123 #14975 üzenetére
hogy lehet beallitani profilt,hogy ne keljen szorakozni vele?
Most beallitottam a settings/fan -nal a [grafikonon],hogy hogyan valtozzon a fordulatszam a homerseklet valtozassal.Szerinteted igy jo lessz?nem akarok en is ugy jarni,hogy megsutom a karit.
Mit kell csinalni ahhoz,hogy megmaradjon ez a beallitas egy restart utan?
Az Apply overclocking at system startup bekell pipalni es a Startup mappaba tenni a msi ab iconjat - ezzel igy kesz is lessz es megmarad egy kesobbi bekapcs utan is a grafionon levo beallitas? -
Biga123
addikt
válasz artiny #14977 üzenetére
Úgy emlékszem az AB-nek futnia kell hogy használja a fan beállításokat a general fülnél van olyan opció ,hogy betöltse az AB-t a win és talán le lehet küldeni a tálca értesítésbe az egészet és akkor csak lesz egy + ikonod de nem zavaró..de ha hazaérek megnézem neked ha nem boldogulnál.. csak otthon most nincs net..
Végül is a görbe ok bár én nem csinálnám ennyire meredekre.. De legalább hallod ha melegszik[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
válasz Biga123 #14978 üzenetére
Koszi szepen....mar sikerult,hogy automatikussan menjen ahogy leirtam ugy betolti a win csak mikor feljon a win kijon a MSIAB azt lekell minimalizalni es eltunik a rejtett ikonok koze.
Eleg meredek? ez allatt mit ertesz hogy jobb lenne szakaszokban inkabb?
egyebbkent a hofokkal es fordulatszamnak a novekedese akkor jo...azota egy kicsit modositottam,hogy 70-80fok folott egy kicsit tobb legyen a fordulatszam:
[grafikon]Koszi szepen
[ Szerkesztve ]
-
Biga123
addikt
válasz artiny #14979 üzenetére
Örülök hogy sikerült..
Én nem szertetem ha zúg...azért modtam hogy meredek de kinek a pap kinek a papné..
De szerintem lehet olyat pipálni hogy minimized to system tray.. és akkor fel se jön elvileg..---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
F e Z o
veterán
Tegnap vettem egy Palit GTS 250 green videókarit. Próbáltam levenni az alumínium hűtőt róla levenni - óvatosan jobbra-balra mozgatva-, azonban nem sikerült. Csak újra szerettem volna noctua pasztával pasztázni. Olyan mint ha ragasztva lenne a GPU-ra a borda, lehetséges ez?
H2O über alles!
-
vmatyko
tag
Asus ENGTS 250 DI/512MD3/A kártyám van és nagyon hangos (Glaciator fan).
próbáltam már riva tunert és cpu-z-t, de kb 1 másodperc után mindig visszaáll 100%-ra a fan.
Nincs erre valami megoldás? -
vmatyko
tag
válasz Alister71 #14988 üzenetére
Ez nem vágja haza a garimat?
Amúgy közben nTunes-szal sikerült 10%-ot lefaragnom a speed-ből.
Alapból azt írja hogy 45%-on áll én 50 fok alatt 35%-ra állítottam (ennél lejjebb nem lehet).Ami viszont furcsa mert pl a Rivatunerrel sikerült sokkal halkabbra vennem (ott 25% volt a minimum - és az már elfogadhatóbb lenne) igaz csak egy pillanatra mert egyből visszaugrott.
A flasheléstől félek mert soha nem csináltam
-
pepe_g
tag
válasz Alister71 #14990 üzenetére
Szia!
Letöltöttem én is ezt a progit, de hol találom a BIOS file-t???
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
Philip00
csendes tag
Sziasztok, 9800 gt 512 karim van, mi nap amikor bekapcsoltam ilyen volt a kép: [link] A eszközkezelőnél ezt irja vga-nál: "A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)" . Meghalt a kártyám, vagy van rá vmi megoldás
A válaszokat előre is köszi.
Philip -
zapok
aktív tag
Üdv!
Beléptem a G92 klubba egy PNY 9800GT EE 512 kártyával.
Kis fogyasztású (60-70W) egyslotos ref.hűtős. Ennek ellenére elég szépen döcög.
http://keptarolo.com/share.php?id=1F98_4D625AB4
A játékok szépen mennek, ég és a föld a régi 8600 GT-hez képest.
Végre el mertem indítani (igaz 1024-ben) a Crysis Warhead-et teljes részletességgel és a Mafia 2-őt (1280x1024), amit most már fizikszel is ki tudtam próbálni.[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
-
pepe_g
tag
válasz Biga123 #14993 üzenetére
Voáááá
Isten vagy!Komolyan mondom még néztem is egyszer hogy le tudom menteni a VGA bios fájlt...
Ekkora marha hogy lehetek hogy ez nem jutott az eszembe...
THXhttp://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
vmatyko
tag
melyik a legjobb progi arra hogy ne kelljen flashelni hanem windows alól kicserélje a VGA BIOS-t? A vgabios-ról olvastam, de nemtom hogy az-e a legjobb
-
pepe_g
tag
Hi mindenki!
Namost, kéznél a Nibitor 6.0. A VGA BIOS fájl is megvan. Tudok is állítgatni mindent. De a már általam beállított BIOS fájlt hova kellene mentenem?? Vagyis hogyan kerül a kártyára??http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Opel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest