Új hozzászólás Aktív témák

  • Vertigo18

    addikt

    Nos, megérkezett nekem is, mint már írtam a Jackly JK 6089-A kódnyelvű utánzat a Gearbestről. 2.01 dodóra lehetett levinni az árát, ami igazán jó ár a minőségéhez képest! De akkor kezdem az elején...

    Mint már írtam, mikor átvettem a nejemtől, lecseszett, hogy minek kell nekem sakktábla, mit akarok én azzal. Kissé sértve éreztem magam, már miért ne lehetne nekem sakktáblám Kedves nejem ennyire lekicsinyli az agykapacitásomat, illetve a cseppnyi agyam kicsiny teljesítményét? Tudom én ám mi aza sakk, paci ugrik "L" alakban, meg bástya visz mindent, királynő mindenhova mehet, király egyesével lépked... Nem olyan nehéz! :) Viszont... Mi lehet akkor a csomagban, hiszen én nem rendeltem sakktáblát! (Tisztába vagyok a képességeimmel...)

    Ígyhát megkértem kedves nejemet, hogy "videjózza" mán' le nekem, amit bontok. Kibontáskor rögtön leesett, hogy az itt ajánlott csavarhúzó-mindenes készlet jött meg, aminek nagyon megörültem. Azonban a kezdeti lelkesedésemet letörte, hogy a zörgés, amit tapasztaltam, az bizony attól volt, hogy a bit-fejek mind kipotyogtak szállítás közben. Szerencsémre nem jártam úgy, mint egy másik készlet másik videósa a YT-on, hogy neki még a plexi is megrepedt, a doboza sértetlen volt. No, így újult lelkesedéssel álltam neki, bár sejtettem, hogy nem lesz könnyű dolgom, a puzzle sem az erősségem. Sajnos nem sikerült még kiszednem se az összes fejet, annyira alászorult a tartó alá néhány. Ráadásul az egyik felső sorban lévő bennakadt, így vissza se tudtam csukni a tartókat... Így kb. eddig tartott az első ismerkedésem vele, illetve a videót is itt szakítottam meg.

    Kávé, cigi (egyikkel sem élek), aztán újra nekiálltam. Sajnálattal vettem azonban tudomásul, hogy kb. a fejek felén nem az a jelzés található, ami a tartón. Okés, néhányról tudja az ember, hogy hova való (csillag - 3.0mm), de azért vannak itt "specciájis" fejek is, amit nem hogy azt nem tudom, hogy hova valók, de azt sem, hogy vajon mit "nyitnak" vele. No, de ezért vana doboz, ugyebár... Nem, az sem, hiszen a dobozon látható készlet NEM egyezik meg azzal, amit kaptam, vagy mások rajta az írások. Pl. az enyémen az alsó sor végén kettőn "alma" rajz szerepel (ne is kérdezzétek, mit jelenthet...), a dobozon lévőn háromszög...

    Tehát beraktam azt, amit tudtam, a többit meg tippre. Mikor kész lettem (röpke 45 perc múlva), gondoltam kipróbálom. Nah, ez viszont meglepett, hiszen különösen jó a minősége, a mágnes sem gyenge, nem lötyög, mégis viszonylag kis erőkifejtéssel kivehető a fej.

    Összességében, nagyon jó vételnek tartom, ha úgy jött volna, ahogy most van, akkor 3-4 soros lett volna az értékelésem.. .:)

    Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!

Új hozzászólás Aktív témák