Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz MaxxDamage #82396 üzenetére

    A google-ban keresgéltem, ha találok küldöm. Tudni akartam az eredeti órajeleket, mert mint mondtam neked nem reseteltem a biost a venti progi miatt. A 2 alsó magot (7 és 8) mindig külön kell állítanom, mintha a 7800-asra állt volna a bios, na manuálisan beállítottam szolidra és nézegetem a határokat amivel még együtt lehet élni. Finomra hangoltam. Amúgy ha megnézed a geekbench5 internetes feltöltött statisztika felületét a procidnak hatalmas szórást vehetsz észre, gondolom attól függően ki hogyan használja ki az erőforrásait a hűtés miatt, milyen órajelek mellett mért.
    Érdekes ha megemelem az órajeleket, de nem növelem közben a TDP-t akkor még kevesebb pontot is kapok ebben a tesztben. Az 1 mag pontja lehet több, de az összes együtt kevesebbet ad és power limitál ott ahol rövid ideig 100%-on dolgozik.
    Az XTU és CPU-Z teszt közben....stressz teszt, power limit kevés TDP mellett az órajel arra ugrik vissza amit azon fogyasztás mellett bír. Az XTU nagyon jó a proci finomhangolására is.

    [ Szerkesztve ]

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák