Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz MaxxDamage #81219 üzenetére

    Egyenlőre nem. Milyet tudnék venni, van i7-8700k vagy i7-9700k. Kellene a szorzó, állítási lehetőség, teljes feloldás mint amit most élvezek.
    ((Az ha nem lesz IGP-m egy biosszal sem viszont komoly baj lehet, mert ez esetben hajítom ki az ablakon, taposom meg :O ;] az MSI-t pedig tovább csókolgatom)) Annál butább laptopot nem tudnék elfogadni.

    Na jó akkor pár szót erről.
    Nem jött a proci. Rákérdeztem mi van most jön vagy nem. Erre,...a boltba vitt, beadott gépben amit teszteltek a feladás előtt nem i9-9900K-s proci hanem csak sima k-s nélküli volt. (Mellékesen a vga sem pont az volt mint amit mondtak mikor beadták) Telefonon beszéltem kissé kapkodva, mert éppen munka közben voltam.
    Szóval abban maradtunk hogy visszautalja a pénzt, ez meg is történt, és majd a jövő héten fog kapni egy k-s procit és akkor újra üzletelünk természetesen ugyanabban az árban.
    Nekem nem felel meg az állítás nélküli csak 65W-ig nyújtózkodó igaz a mostanimhoz még az is csodákra képes cpu.....ha már lúd akkor legyen kövér. Tudom 8/16 az is, de most a korábbiakkal ellentétben mindössze egyszer szeretnék erre pénzt kiadni, nem kell 3 nekifutás, és így akkor a legjobbat szeretném amennyiben kapok megfizethető árban.Hogy aztán mi lesz meglátjuk majd kezdem elölről mind azt mint amit műveltem 2017-ben. ;] Mert a mester mxm kártyában én meg asztali VGA-ban gondolkodom a mostani csatolással, vagyis ebben nem fog segíteni ahogy kivettem(van tervem).....na vga-ra többet ilyen formában főleg ebbe a gépbe amibe kerül nem akarok költeni. Arról ne is beszéljünk hogy egy minimum rtx4070 feltétlenül kelleni fog azért is ugrottam ebbe a projektbe. Teljesítményben simán ver mindent.

    Közben megjött a lapos. Megyek kibontani. :)

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák