Új hozzászólás Aktív témák

  • RM007

    addikt

    válasz MaxxDamage #66214 üzenetére

    Úgy vagyok vele hogy már semmin sem lepődök meg. Szigorúan maradjon köztünk, el ne mond senkinek, benned megbízom. :DDD
    Már látom milyen beszólásokat fogok kapni, de sebaj mert egy nagy kő esett le ma a szívemről. Azt hittem haldoklik az mxm kártyám.

    Amióta feltettem a Lenovo 90W vbios-t azóta nem játszottam egy jót, csak tesztelgettem. Ma úgy gondoltam most már ideje lenne. Nem sikerült. Max 10 perc után mindig kilépett a VGA. Jaj mi a sz@r van :W már megint valami, egy perc nyugta sincs az embernek.
    Arra gondoltam hogy a VRAM-ok vagy (gpu)bemelegszenek, ezt a hőt, meleget így nem bírják....nincs meg a kellő hűtés. Hát szerencsére más van. A hardver jónak tűnik....nem az van hogy azért jutottam hozzá fél áron ehhez a kártyához, mert valaki széthajtotta bitcoint termelésen és mikor döglődött gyorsan eladta......erre gondoltam ma, mivel mint emlékszem a ramok piszkosak voltak, használtnak tűntek, de újként árulva a kártyát.

    A CP 2077 alatt a 90W vbios kevesebb fps-t adott a beállítások mentén, mint most 80W alatt kapok. Valami itt nem stimmel. :U :U :U
    Visszatettem az MSI-t. És olyan boldog vagyok hogy nincs hardver meghibásodás. :)
    Jól megfingattam, volt FurMark is és így nem lép ki egy idő után sem.

    Szóval most úgy vagyok ezzel hogy legyen elég kakaó az MSI támogatás alatt (45-60fps egy CP 2077 mellett elég jó nekem) és ha a jó Isten is úgy akarja, akkor lesz majd gyorsabb vbios is remélhetőleg MSI a jövőben, ha meg nem akkor nem. Lesz@rom, nekem így is jó.
    A hardvergyártók, szoftvergyártók elmehetnek ahová akarnak, nekem így is jó. Már ezzel is kijátszottam őket és maradtam a kedvencemnél. :DDD

    Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity 4080 Super (desktop 320W)

Új hozzászólás Aktív témák