Új hozzászólás Aktív témák

  • olahjanos4

    csendes tag

    válasz Gawamatsu #60519 üzenetére

    Nekem igazából nem volt kritérium ez a QHD. A laptop egyéb specifikációi miatt választottam ezt. Nekem ugyan a 3060-as RTX-el szerelt verzió van, hogy ez kihajtaná a QHD 165 Hz-t abban egy kicsit kételkedem :U , viszont a tesztek alapján a 3070-el szerelt verzió a "BestBuy", de az már itthon 1 mill. körüli áron (volt egy hétig készleten) elérhető. Viszont a 3080 elég jelentős felára egyáltalán nem éri meg [tesztek] alapján sem.
    Én ugyan "kihajtani" csak Warzone közben szoktam, ott viszont FHD + med beállítások hoz 120 körüli FPS-t. (Még nagyon új a gép, de megnézem majd QHD felbontásban mit bír)

    Szerintem inkább nézőpont kérdése, több szempontból is. Itt van egy youtuber [link] aki ezt a QHD, 4K OLED témakört kb 15 videóban ( Asus G15 GA503 vs. Gigabyte Aero 15 ) beszéli végig. Sosem volt közöm tartalomgyártós munkához, úgyhogy ilyenről nem szeretnék beszélni. Amit a sok videó és fórum alapján gondolok, hasonló amit te is írtál, a 240/300Hz -földi halandónak- talán felesleges. A 144 (vagy ez a 165) viszont tényleg észrevehető és ki is hajtható FHD-ban. Hogy QHD-ban ilyen értékeken mozogjon oda azért kell kraft :C egy játék közben. A mindennapi felhasználásnál meg jó a QHD. 4K az én szemmel nézve nem annyival jobb mint ez 15-ös méretben. :U

Új hozzászólás Aktív témák