Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz capulet75 #5398 üzenetére

    Mivel ez lesz az utolsó (!) gamer notim, ezért szeretnék egy erősebbet venni most, hogy legalább 2-3 évig még ha nem is az élvonalban, de ne hátul kullogjon... viszont ehhez feltételezem kell pénz, jó sok.
    (ezért lőttem be a 400-500ezres vonalat kb..válaszolva a kérdésedre) (bár lehet van valami hihetetlen ajánlat 300ezerért is csak még nem tudok róla! :) )

    ---

    Viszont szeretnén ha kicsit kifejtenéd amit még írtál:
    "Az aktuális csúcsvasakkal az gond hogy rengeteget bukik rajta az ember. Ráadásul nagyjából feleslegesen, mert a hardverek jóval előrébb járnak mint a játékok, max a szarul optimalizált gémek kérnek irreális konfigurációt. "

    Nyilván a zászlóshajós termékek atomdrágák, de atomerősek is. :U
    A hardverek meg nyilván előrébb járnak, hisz így logikus; olyan "vasra" nem tudnak fejleszteni a játékstúdiók amik még meg sem jelentek, nem? :N

    Miért bukok rajta, ha most veszek egy bivalyerőset, és utána nem tervezem fejleszteni/újat venni 2-3 év múlva, stb.? Ha most nem veszek egy izmos gépet, akkor még rohamosabban avulni fog majd amit veszek, nem? :O
    Akkor buknék rajta, ha 3év múlva is az élvonalban akarnék lenni....de nem. :N

    ---

    Amúgy a 240ezres konfigod elég jó, a "noti-márkát" viszont lehagytad. :F

    ---

    Jelenleg az Alienware 15" (az AW 17" már túl nagy??) vs. MSI Dominator PRO között ingadozom.. dehát ezeknek még horror áruk van, (ráadásul az MSI még csak most kezd belépni a gamerpiacra..?) plusz nem hiszem, hogy 500ezer alatt van belőlük new/renew rendes garival (min. 2év).
    Igazából a korábbi kérdések mellett a főkérdés az, hogy nyáron fog-e történni valami (win10?) a piacon, azaz őszre van rá esély, hogy lejjebb mennek az árak; vagy 2015-ben erre már nem lehet számítani, mert semmi jelentős dolog nem fogja befolyásolni az árakat? Mert ha igen, akkor inkább kivárok akár októberig is.

Új hozzászólás Aktív témák