Új hozzászólás Aktív témák

  • PR0JECTNR56

    addikt

    válasz pokerdani50 #47079 üzenetére

    Clevoja alapvetően annak lett itt, aki előtte sokat szívott BGA-s gépekkel, rossz volt a hűtés, estek az órajelek, annyira tejfölös doboz volt a ház, hogy attól szétestek a csavarperselyek ha ferdén néztél rá etc. aztán megvette a Clevo-ját és egy nyugodt, békés élete van azóta.

    Amik szerintem a Clevo-tól kifejezetten ajánlottak azok a DTR gépek, P751/P775/P870 már sokat bizonyított szériák, szolid konstrukciók. Nekem P751 volt, jelenleg P870 van és imádom mindkettőt. Ha vissza kellene mennem 15"-ra tuti megint P751-et vennék. A hűtésük jellemzően a legjobbak között, a desktop teljesítményt hozó komponensek miatt a hisztisebb programok/játékok sem reklamálnak, a kijelző választék elég jó, a gépek teljesen konfigurálhatóak, relatíve könnyű őket karbantartani is és elég széles közösségi háttér van mellé, custom bios-ok, tapasztalatok képében (notebookreview forum Sager and Clevo alszekciójában tudsz olvasgatni), valamint fontos megemlíteni, hogy a gyári driverek problémamentesek. Windows 10-et és a drivereket felszórod és megy minden. Fontos tudni, hogy a gépre szánt kereten kívül viszont van egy 3rd party alkalmazás amit érdemes a fenti trió bármelyikéhez beszerezni, ez az Obsidian Fan Control-ja.

    Amiben szerintem nem annyira pro a Clevo: az anyaghasználat és az összeépítési minőség a tipikus műanyagos tisztes iparosmunka, de semmi több. Tehát Macbook jellegű prémium igényességre itt nem kell számítani. Valamint ez a super slim "kávézós" gépekhez szokott emberektől merül fel néha: nehezek a DTR Clevok, nagyok és hangosak. Valóban így van, bár ez engem személy szerint sohasem zavart.

Új hozzászólás Aktív témák