Új hozzászólás Aktív témák

  • kreten67

    senior tag

    válasz echterion #23391 üzenetére

    A folyamatos használat a legjobb az elektronikai eszközöknek,ellenben a napi 5× bekapcsolássas!
    Én a notebookom van hogy egy hónapig se állítom le (ez egy átlagos noti 2.gen i5 cpu + igp vga) és kb 4 éve használom így,hogy az alvó mód is le van tiltva csak a képernyőt csukom le ha nem ülök előtte.
    A folyamatos használat jótékony mivoltát nekem a gyakorlat is bizonyította: zenegépeket adok bérbe szórakozó helyeknek kb már 20 éve. Van két Non-Stop bár ahol csak az áramszünet miatt áll le a gép,ha nincs ilyen akkor gyakorlatilag éveken át megy leállítás nélkül. Ezekben a zenegépekben egy Pc és egy monitor + egy bivaly erősítő üzemel. Nos ebben a 2db nonstop zenegépben még csak tápot cseréltem ,de szinte még nem romlott el semmi (ezek most kb 13 éves gépek). 13 évet ment monitorok hdd-k és alaplapok !!! (az alaplapi Elko kondik fel vannak már púposodva ,de nem érdekel majd cserélem a lapot ha megadta magát --ha lesz olyan).
    És hogy mi van a többi géppel amiket minden reggel bekapcsolnak és este leállítanak? Na azokban már mindegyikben cseréltem alaplapot többször is a hdd-k már rég nem az eredetiek és a minitorok se, és ugye itt most nem 2 db -ről van szó hanem sokkal többről és egyben sincs már eredeti alaplap.

Új hozzászólás Aktív témák