- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz norby_42 #81687 üzenetére
Én évente járok teljes check-upra, meg külön fogorvoshoz, plusz bőrgyógyászhoz a rengeteg anyajegyem miatt (le is vagdos mindig párat, most éppen 3 friss vágás van a hátamon, még benne van a drót is, de idén még vissza kell mennem egy teljes átnézésre). Plusz évente audiológus a hallókészülék miatt, meg kb kétévente optikus a szemüvegek miatt, mert öreg vagyok, mint a szar (idén lett olvasószemüvegem is, mert nem láttam a mobil kijelzőjén a bötűket). Na, ezekhez a rendes éves programokhoz jött most a térdműtét, meg tavaly év végén a magas vérnyomás, aminek az összes kivizsgálása még mindig nincs meg (meg ne kérdezzétek, mifaszom az a nefrológia, de nagyon úgy hangzik, mint a nekromancia, szóval ígéretes). Lehet, hogy nem egészségesen fogok meghalni, de lesz listám az összes faszságról, amit a testem művel, ha esetleg a túlvilágon valakit számon lehet kérni emiatt.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- trek81 károsultjai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest