-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz Hi!King #79855 üzenetére
Na ezt én is ki fogom próbálni. Bringázásnál szoktam néha annyira izzadni, hogy akár szemüvegben, akár anélkül, de az izzadság annyira csípi a szemem, hogy konkrétan nem tudom kinyitni.
BuBán mentem úgy tavaly a Velencei-tóig, hogy kb. 80 km-en át jóformán csak az egyik szemem használtam. Marha nagy élmény volt. Le is tettem a tókör után a hazatekerésről... -
törölt tag
válasz Hi!King #79855 üzenetére
Néztem, hogy merinói gyapjúval szőtt igen robusztus pántok is vannak.
A haj lesz az érdekes kérdés, nálam nincs ami melegítsen, mert annyi van, mint a profilképemen lévő madárkának. Nullással tolom le mindig, télen is, így a komfortos.
Emiatt is vacillálok a pánt vásárlás mellett. Az is igaz, hogy a telek egyre enyhébbek.
Átmeneti időben viszont egy vékonyabb jól jönne, mert a baseballsapka alá meg beizzad a fejem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest