Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LanyUs

senior tag

válasz stefyY #64756 üzenetére

Tom ajánlotta :) Innen a fórumról is azt szűrtem le, hogy - és most nem Rólad beszélek, hanem általánosságban - a heti többször megküldött közel nyélgázas tempó hosszú távon nem vezet eredményre. Megreked az ember egy bizonyos szinten. Én ehhez nem értek, lehet, hogy a csúcsforma elérése szinten tartásához jó, de a folyamatos fejlődéshez Nekem több réteg alap kell. Idő kellett mire megértettem én is, hogy ha gyorsabban kezdek el résztávozni, ami max. közelébe viszi a pulzusom, akkor még valamennyit gyorsulok, de ott a vége. Célszerű finomabban adagolni és akkor még tovább lehet jutni. Többször olvastam már Tőle itt, hogy darabolt tempó.
    Most ha magamat egy tesztalanyként fogom fel, akkor az is látható, hogy a rövid sebesség elkezdett robbanásszerűen fejlődni, de a folyamatosan szinten tartható tempó enyhén romlani, ezért be lett vezetve a közepesről fokozó...
    Ha pl. Te elkezdenéd a 400-at, akkor pillanatok alatt 90s / 400m köridőnél lennél.... Nem olyan ördögtől való az, ha én ki tudom tramplizni, akkor más is :)

Új hozzászólás Aktív témák