-
IT café
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz tomcica #48619 üzenetére
45-46-os lábra a spuri futóboltban kell venni most 32 890-ért. Szemezek vele én is, kicsit LanyUs beszámolója tántorított el. Mondjuk az egy dolog, hogy szűkebb lett az előzőhöz képest és nyomja az ember lábát egy ponton (hasonló lehet a baj, mint nekem a Reebok Run Fasttel). Akinél ez a probléma nem áll fent, annak továbbra is biztos jó, mert nagyon más hibáját nem olvastam. Ráadásul van belőle szélesebb kialakítású is, lehet az neki sem nyomná a bütykét.
40 000 Ft az új 7-esért meg valószínűleg egy darabig a legolcsóbb itthoni ár lesz. Minden tesztben odáig vannak érte. Persze akárhogy is, az már k.rvasok egy cipőért. -
LanyUs
senior tag
válasz tomcica #48619 üzenetére
Köszönöm az akció jelzését! Ez "fájdalmas", de egyben örömteli is lett. Nekem Bondi 7 is kényelmetlen volt, Arahi 4 gyenge csillapítású, a Clifton 7-ből 47 1/3 kicsi, de az nagyon kényelmes lett volna ( abból még beszerzek egy 48-ast ). Tehát 2 cipőt vettem 85e-ért Páromnak Clifton 7, nekem Stinson ATR 6 -> irány a terep! Többet megyek majd földesre ezzel, de aszfaltra is jó. Viszont a jövőbeni kiadások ( cipővásárlás ) csökkentése miatt leviszem a mennyiséget heti 1 km-re
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest