Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz Kammerer2 #91159 üzenetére

    Itt konkrétan a fiio 4.4 vs gyári 3.5mm kábel között van az eltérés. Az Etymoticnak jót tesz, a Beyert tényleg eltolja V-be, úgyhogy vagy levágom az earhookot szépen, és használom azzal az Ety-t, vagy kerítek egy amúgy jó fülest, ami utazáshoz nem túlzottan elborult árú, és azt nyúzom kint, nem a Xelento-t.

    Egyébként a gráf meg review-k alapján V-bbre tippeltem én is azelőtt, de nagyon, nagyon messze van a consumer V-től. Feszes, gyors, de nem túlzó a basszusa, a középtartománya meg épp csak egy lépéssel teszi távolabb az énekest a semlegestől. Sokat számít, hogy szinte semennyire nem megy be a hallójáratba, megül a tövében, ezért máshogy szól, mint egy ugyanilyen gráfot rajzoló mélyebb in-ear. Amiből akad is itthon, a Periodic BE gráfon szinte teljesen ugyanaz, kicsit több középmagas, kicsit kevesebb basszus, fülben viszont boomybb, és V-bb. Megérteni nem akarom, inkább csak élvezem :)

    Az RSV az előtérbe tolja az énekest, személyesebbé, közvetlenebbé téve az előadást. Nagyon pontos mély/magas 3D tere van, határozott távolságokkal, irányokkal. Jazznek, vokálcentrikus dolgoknak nagyon jól áll, metálra néha sok, és jót tesz neki az R2R DAC finom analóg visszafogott hangja. Az EJ07 finomabb Etymotic jellegű karaktere az elektrosztatikus rész gigantikus terével teljesen jól megadja az első soros nagyszínpadélményt. A Xelento meg 4 sorral hátrébbról majdnem ugyanazt, de sokkal kényelmesebben, és sokkal könnyebben hajtható kiadásban. Szóval rögtön látszik, hogy nincs preferenciám, vagy van, a változatos sokféleség :D

Új hozzászólás Aktív témák