Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz laleeee #89545 üzenetére

    Egyszerű, pici, nagyon mélyre megy a hallójáratban, nagyon jól izolál (-35 - -42dB nagyon nem gyenge dolog, egy 3M Peltor ipari fülvédő -27dB), és az az egyetlen BA is képes telt alsó tartománnyal tisztességes átható mélyekkel szólni annak ellenére, hogy ez a gráfján nem látszik.

    Koherens és élethű hangja van, ebben csak az RSV/EJ07 jobb, de azok sokkal. Részletes, de nem a nagyokkal összemérve, visszafogott, de nem tompa, minden a megfelelő helyén a megfelelő súlyban van jelen. Nem harsány semmivel, nem túloz, nem súlytalan, egy nagyon vékony kellemes határvonalon egyensúlyoz, amit nagyra értékelek. Pont annyi hiányzik belőle az RSV-hez képest, hogy nem ránt ki a környezetemből egy előadásra, zenét hallgatok, és nem zenét élek meg. Vagy más szavakkal a felvétel felvétel marad, nem élő előadás, ami munka közben már zavaróan elvonta a figyelmemet, azokat meghagyom dedikált zenehallgatós időre :)

    Kellemes tere van, nem gigantikus, de pontos. Az egyetlen negatívuma a kábel, kicsit mikrofonos hatású, mozgásban nem az igazi. Az ER4 prémium kábel pont ezt oldaná meg jó pénzért, majd körbenézek mi a választék.

    Ha rangsorolni kéne, a Tanchjim Oxygen és a Mangird Tea fölé tenném kicsivel. A Tea nagyobb atmoszférát teremt, de a hangszíne szétesettebb, az Oxygen kényelmesebb, hangban közelebb áll hozzá, de az ety armatúrája gyorsabb, jobban elkülöníti a részleteket, mint az amúgy remek DD. Tekintettel arra, hogy ez Amerikai cég, olcsóbb is, QC terén is megbízhatóbb, hazai terjesztő is akad természetesen csilliárdért, egyértelműen ajánlom mindenkinek, akinek bírja a füle, és nem U, V, L karakterű intenzívebb dolgot keres.

Új hozzászólás Aktív témák