Új hozzászólás Aktív témák

  • Hugo85

    aktív tag

    válasz celf #7437 üzenetére

    Jól látod, kemény, vagyis részben jól. Az a része, ami likőrszínű, azaz a zárt háza a drivernek az kemény műanyag, de az a fekete, ami kívülről rá van aplikálva, és így exoskeleton-szerűen öleli, illetve lejön a kábelig egészen az gumiszerű, így törésgátlóként is funkcionál. Most, hogy kicsit többet volt a fülemben kicsit zavaró is hosszabb távon a jobb fülemben, a balban érdekes módon nem, de nem vészes. Kicsit áldoztak a dizájn oltárán az ergonómiából.
    Amúgy a szlikonpárnája keményebb, vastagabb, mint a CX-nek. A kicsivel kényelmesebb, viszont szinte egyáltalán nem hangszigetel, a közepes jól szigetel, jobban szól vele, de hosszabb távon jobban feszít.

    Amúgy elképesztő, hogy még a régi agyonhallgatott Prodigy számokban is fel tudok fedezni új részleteket a Fuze+Flac+K340-es trióval. Mondjuk most kicsit levettem az EQ legaljából, mert a basszus hosszú távon megterhelő. Ezek után nagyon kiváncsi vagyok, hogy egy a metro.fi mit tudhat, mert nekem ez az AKG már megüti a szintet, ellentétben a CX-el. Szerintem a CX megvárja a metro.fi-t és csinálok egy összehasonlító tesztet 4+1 fülessel (vagy ha esetleg valaki beszál akár cx300/500-al, HJE-300-al, esetleg valami Sonyval akkor azokat is bevéve), aztán pedig a CX el lesz adva kábelcsipesz nélkül (mert az kell az AKG-hez :B).

Új hozzászólás Aktív témák