Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    Megérkezett tegnap a várva várt LZ A2. Most jutottam hozzá, hogy kicsit nyüstöljem, bő félórája játszadozok vele (JRiver + FIIO E10 1st gen)
    Így hidegen indítva is már azt tudom mondani róla, hogy ára és hangja alapján ajánlható.
    Erőteljes basszusa van, tehát a lapos hangzás kedvelőinek nem lesz a kedvence. Később, bejáratás után eljátszadozok ezzel a basszus dologgal a hátsó légnyílásnál. Kicsit sokallom én is, basshead létemre.
    Úgy tűnik a kici kínaiak a basszus révén akartak kuncsaftokat fogni, mert gyömöszöltek bele rendesen, de felesleges volt az elővigyázatosság, mert jó hangú füldugaszt hoztak össze.
    A súlyos mély nem ül rá a hangképre, ami semleges karakterű, tiszta, erős középtartománnyal és nem sziszegős magasakkal - amik viszont nem elég csillogóak, tiszták, remélem csak egyelőre.
    Eléggé dinamikus a hangzása, remélem azért ez még javulni fog, egyelőre enyhén érződik puffogás a mélyeknél, de jobban érződik a fátyolozottság a magasaknál, ugyanakkor akadnak részletek is.
    Kellemes sztereója és tere van. Van mélysége is meg szélessége is, de nem túlzott egy irányban sem, nem szédül el az ember tőle csukott szemmel :)

    No jó, később még visszatérek a hangjára, mikor már úgy vélem megvolt aminek meg kellett lennie. Maximum annyit még, hogy ha finomodik még a hangja - kicsit harsány még - és tisztul, akkor a gr07 kispadra kerül, mert ezután bizony dobozhangú volt őkelme.

    Az összeszereltsége és kábelezése elég masszívnak tűnik, aztán majd kiderül.
    Kényelmes, fülből kiesni nem akaró viselet fül felett elvezetve - legalábbis nálam.
    Jó minőségű earhook-ot adtak hozzá - én nem használom őket - meg csiptetőt is. A dugaszai vacakok, kivéve a duplaharangost, bár nem passzol a fülemhez, és szintén kivéve a comply memoszivacs dugót. Jobb mint amiket a Vsonic ad.
    Kiütötte a nyeregből a kedvelt Sony hybridemet - legalábbis ennél a fülesnél. Nagyméretű vetőcsöve van mint pl. a Senn ie80-nak, máson nem tudom próbálni. A belső hangvezető cső kiér a szivacs végéig, úgyhogy nem veszít a magas és mély dinamikában, élességben.
    Van még egy pár gumigyűrű hozzá amit a monitorokon kellene elhelyezni. Ha valaki rájön mire jó az, az kap egy camdeni sört :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák