Új hozzászólás Aktív témák

  • slfln

    senior tag

    válasz Shufny #16693 üzenetére

    XR... így, hogy aludtam rá egyet, így már igen megfakultak az emlékek... A legtöbben itt keveslik benne alul az életet, ami a TD után teljesen érthető is. Az ECCI még ettől is kevesebbet durrant mély ügyileg, és sokkal felépítettebb, és jobb sebességgel rendelkezik. Az XR súlyosabb, testesebb hangú.
    A P401 alsó tartományát nagyon szívesen hallgatom, számomra mind minőségben és mennyiségben is megfelelő, eltalált. (Hozzáteszem, hogy a harangokkal nem játszottam.)
    A magas kiemelését megint 'mihez képest' lehetne csak leírni. A TD-hez képest felül valóban több volt, mert ott minden figyelmemet elvonta a ritmus. Az XR nem fókuszált élesen felül, csupán nem vonta el más a figyelmemet. A csilingelés mértéke az ECCI-jét alulmúlta és még mindig tompának, kevésbé definiáltnak éreztem hozzá képest is. Az emelés az XR-ben nem legfelül lehet, hanem inkább a középtartomány tetején valahol. A közepek amúgy nem voltak olyan háttérbe szorulósak meglepő módon, de nem is vágtak fejbe közelségükkel. A tere szűkösebbnek hatott, kevésbé volt széles a sztereója, és nagyon hiányzott belőle egy kis levegősség még nekem. (Ezért kellett volna még tökörészni többet a harangokkal - nameg az utóbbi napokban a PR401 volt a legkisebb füles, amit hallgattam.)

    (Meg ne próbálja valaki számon kérni rajtam, amit írtam :D, ezek legelső benyomások pár perc után és az is emlékből.)

Új hozzászólás Aktív témák