Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    Nem gondoltam hogy ilyen vitát gerjeszt, a felháborodásom, nem szoktam ilyen dolgokon fennakadni, de jólesett hogy volt aki idézőjelben mellém állt elsősorban szakmailag. Nekem az emberi oldala nem tetszett, sajnos a szakmai részéhez hülye vagyok. De ezt vállalom, és nem okoskodok. És persze nem esik nehezemre, azt mondani másokra hogy bizonyos területeken jobbak nálam.
    Azt meg nem fogadom el magyarázatként, hogy "nem rosszindulatból", majd az ezek utáni mondatokból sugárzik a fölényesség és a pökhendiség, amit velem szemben elő lehet adni, mert mint írtam kevés vagyok szakmailag de Shufny és SÖ-vel szemben már nem igazán lehet ezt elsütni, mert ők azért szakmailag is átlátják.
    Persze amikor szakmailag bebizonyosodik, hogy nem (Dave) az "atya úr isten", akkor minden egyéb véleményből inkább a személyeskedést ragadja ki, mert ez sokkal egyszerűbb, mint azt mondani, "ilyen mélységekben már én is kevés vagyok".
    Szánalmas.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák