-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leigazoka
tag
válasz krichd1 #49181 üzenetére
Mindkettőre.
Van egy ismerős a Győr házimozinál.. de a név meghazudtol, mert bőven van hifi-high end hangfal választék.
Papatyi Tibor, ha ismerős a név.
Ő ajánlotta volna a hangfalat.
A kristály mély tetszik benne a legjobbanFejesből azt mondta, hogy neki az egyetlen amit megvenne a Sonus Faber Pryma lenne, mert a hangja egy csoda. Hmm. Hát a carbon változat nagyon szép.. a hangja meg .. nem tudom.
-
Leigazoka
tag
válasz dgyuri0123 #49196 üzenetére
Állat.. hát nem minden album egyforma..
Van otthon sok CD-m.. neten meg nem tudni melyik album a jobb.. (több mb-foglal?)
Tidal és Spotify is rendelkezésre áll. -
Leigazoka
tag
válasz dgyuri0123 #49198 üzenetére
Egy rádió rockos interjúba az egyik tag azt mondta, hogy volt eredeti ausztrál kiadású Bon Scot-os AC/DC LP-je EU/ USA no megjelenés.... jujjj na az hogy szólhatott már... hmm
-
Leigazoka
tag
-
Leigazoka
tag
válasz gaborka8x8 #49236 üzenetére
36 év Hifizés.. na ez teljesítmény
-
Leigazoka
tag
válasz gaborka8x8 #49238 üzenetére
Az mindegy.
Én 20 éve horgászom pl. de a legyezés még mindig nem megy jól.
-
Leigazoka
tag
Észrevettem egy alapzajt zenehallgatásközben, ami a hangerővel együtt nő... Telón és hangkártyán is jelentkezett.
Mi lehet ez? Az erősítő.. vagy kártya torzítása vagy a fejes hibája? Azért ne 3 hét alatt romoljon már el.. -
Leigazoka
tag
válasz dgyuri0123 #49326 üzenetére
Fobbar mostmár pipa.
-
Leigazoka
tag
Az analogueseduction.net-ről elvileg a Britek kiválnak az euból miatt.. már nem lehet rendelni cuccot.
Ez nagyon sajnálatos, mert pl náluk a Chord Mojo 490 eu lett volna, máshol az euban 600 -
Leigazoka
tag
[ Szerkesztve ]
-
Leigazoka
tag
Tudtok ajánlani audiophil micro usb-s kábelt.. mert neten se találok. Mini usb B és sima B - s sok van. de micro nincs.. kivéve a signatura Chord.. de az nagyon drága.
-
Leigazoka
tag
válasz bkercso #49969 üzenetére
Hát igen... Mindegy majd szeptemberben kiderül mit teljesít a Sine-vel. Addig kénytelen vagyok beérni a Xonarral (DX).. asszem abban külön fejes erősítő nincs, mert 7.1 -s kari.. Eddig úgy érzem, hogy kb a tudásának jó 90% nem nyújtja a fejes. A zenék jobban szólnak, de a basszus, a gyorsaság és dinamika hiányzik.
-
Leigazoka
tag
Üdv
Akik az alaplap sound-t szeretik azoknak öröm, hogy az MSI goodlike gaming lapokban van 6.3 -s jack és sabre dac.. ill fejes erősítő.. + brutál high end pc lap.. De ára is van ami 170 e ft... Ebből persze igen jó dac/amp páros vagy ez/az vásárolható.
-
Leigazoka
tag
Hááát alaplaphoz képest szebben szólt róla a Sine.. persze még mindig, hiányzott a kraft... De tisztaság, tér jobb lett....
Az analogueseduction-n valamiért beszüntette a Mojo Anglián kívüli terjesztését.. de kérem, majd emilben, hogy ne hadják már abba, mert náluk 443 eu.. máshol meg 600. Ill ha meglenne a Mojo talán vennék hozzá vagy PM3-t vagy Grado SR325E-t.
-
Leigazoka
tag
Hali
Hallottatok már Oppo HA2 vagy HA2 SE dac/amp-ot?
Ha igen, milyen a minősége?Az utóbbiba már 9028Q2M sabre chip van.
-
Leigazoka
tag
Oppo HA-2 SE megrendelve a Sine-hoz. Kb 1 hét mire megérkezik.
A Mojo ra bármennyire szerettem volna nem volt keret.Ill bank transzfer mód mellett döntve várom az utalásos adatokat... küldtem vagy 3 mailt, hogy küldjék el.
Mojo rendelésének 2X i próbálkozása után új kártyát kért volna a rendszerük. -
Leigazoka
tag
Üdv.
Bár nem full ide tartozik. De aki már vásárolt úgy külföldről terméket, hogy dev. átutalással. Kb mennyi volt mire eljutott a boltig a pénz?
Nekem 8 án ment el a számláról.. ma 13 van
-
Leigazoka
tag
Az Analogue S. szakodásától eltekintve ( elnézést kértek fészen ) Ma adják át a HA-2 SE-t a Fedex-nek.. Ha minden jó.. jöv héten tesztelés. Nem értem, hogy hordozható, utcai fejesbe (Audeze Sine), minek ennyi erő.. mikor elméletileg 1 szifon is meghajtaná.. gyakorlatban meg szifon 7 is kevés volt neki.
Mindegy.. örülök, hogy legalább úton van.
-
Leigazoka
tag
válasz #16820480 #53337 üzenetére
Azzal az Ifivel lehet valami el volt cseszve.., mert nekem az új Nighthawk al (van új carbon model + zárt is Owl néven) jó hangja volt.. izéé... nem torzított.. minden frekiből volt elég.. a tér volt visszafogott kicsit. A Nano viszont tényleg retek 1 darab
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Analóg fényképezés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest