Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én mar csak azert sem akarok váltani, mert gyűjtöm az emaileket es 07' ota van 53k+ levelem. Amig lehet gyűjtöm.
De termeszetesen ezen kívül van meg más e-mail cimem. -
laszlohu
addikt
Na végre, ma már újra megy.
-
viharkabat
aktív tag
Ahogy itt többen írtátok, múlt héten 2 napig gyakorlatilag megint állt az egész. Azóta meg jönnek a szokásos szemetek. Rossz vicc az egész.
-
laszlohu
addikt
válasz viharkabat #1460 üzenetére
+1
-
Dan-szan
senior tag
A telefonon sehogy sem tudom beállítani a freemélt. Fogadni tudom a leveleket de küldeni nem,upc-s vagyok a honlapon olvasottak szerint csinálom a beállításokat és mégsem jó vmi. Ötlet,tanács,segítség?
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Bálnaborjú
tag
Ma kíváncsiságból megnéztem az általam beállított spam-szűrő listát, és ilyenek vannak benne:
gemail@boomailz.pw
heva@boomailz.pw
fuumail@boomailz.pw
grillmail@boomailz.pw
stb...és hasonló domain-név ismétlődésből még egy csomó..
hát ennek a szűrőnek így nem sok értelme van...
-
viharkabat
aktív tag
ÓÓÓ, HOGY A JQA A FREEMAILNEK!!!
Augusztus vége óta berakta spambe az összes levelet ami az iskolai levelezőlistákról jött. Furcsa volt, hogy semmi információ nem jött eddig mailben, holott régebben ez megszokott volt. Mígnem ma véletlenül átjött valakitől egy válaszlevél egy korábbi levelezésre, ami okán benéztem a spambe és egy hónapja ott csücsült a komplett levelezés.
Közben meg a zombi címekről feladott idióta ajánlatok számolatlanul jönnek. Basszus nem hiszem el, hogy lehet valami enyire fos[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Sziasztok,
Freemail-es fiókomra bődületesen sok spam jön és miután minden 5 levélből 4 spam eljött az idő hogy vagy törlöm az egész fiókom (amit cirka 15 éve használok..) vagy - előbb - kérek segítséget hátha lehet ezen segíteni..
Szóval tudnátok tanácsot adni hogy lehetne spam mentesíteni a freemail fiókot?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Azt nem értem, hogy a google, yahoo, stb. hogy tudja megoldani hogy egyetlen spam sem jön, amikor ezeket világméretűen sokkal többen használják - és regisztrálják..
Ezekszerint csak van megoldás a hatékony spamszűrésre.És 'kis magyar' free-mail ide-vagy oda, az origo sem kis cég szerintem..
A spam levelek formátuma, szövegstílusa, jellege rendre ugyan olyan, mindegyik magyar kéretlen reklám, ugyanazokat kapom meg csak más címekről - ezek alapján nem lehetne felvenni már elő spamszűrésre?
Ne vicceljünk már..hülyére kattintgattam/kattintom a spam gombot is - látszólag teljesen hasztalanul..
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Én csak egy mezei freemail használó vagyok,
de pl. nehezen tudnék hozzá spamszűrőt írni otthoni körülmények között,
ezt csak központilag, szerverszinten lehet szűrni,e-mail címek, az 1. valódi spam, a többi fiktív cím
1. valódi spam:
fazekas-kalman_90_08.01@systembrasil.coma 2. fiktív cím :
fazekas-kalman_88_111111@sdghfashasf.comaztán van az az eset, amikor létező ember, vagy vállalkozás e-mailről jön pl. ugyanezzel a névvel,
pl.:
a 3. is fiktív cím :
fazekas-kalman@fazekasbt.huhogy döntöd el, hogy melyik a spam ?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz laszlohu #1467 üzenetére
Már válaszoltak a spamszűrést méltató levelemre a free-mail-esek, miszerint jelenleg fejlesztik a spamszűrőt...
A válaszodra reagálva pedig megemlíteném, hogy nem csak e-mail címre lehet szűrni, hanem bármire amit tartalmaz az e-mail.. így tartalomra is pl.
Végezetül megismétlem a költői kérdést, amit korábban írtam - akkor vajon a többi mailszolgáltató hogyan tudja megoldani...?
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
"bármire amit tartalmaz az e-mail"
hiába írsz olyan szűrőt egyénileg, ami tartalmazza pl. a "fazekas" szót,
de az azokat a leveleket is kiszűri, amik nem spam-ek,
pont ez a trükkös a spam - ekben, hogy mindig más utótagot használnak,
de abban igazad van, és ahogy azt le is írtam, hogy a spamszűrés csak központilag,
szerver szinten lehetséges szerintem. -
Bálnaborjú
tag
Azért lássuk be, az nem túl hatékony megoldás, ha megjelölök egy mailt spam-ként, és onnantól a feeemail csak a teljes forráscímmel egzaktul megegyező címről jövö leveleket szűri ki. Ma már nincs két azonos usernévről érkező spam egyazon mx domain alól, azt meg bőven választhatnak (generálhatnak automatikusan) a spammerrek néhány milliárdnyi kombinációból..
-
viharkabat
aktív tag
Egyébként számolatlanul ömlenek a spamek. Úgy láccik a fejlesztést végző haveri jóskapista bété nincs a toppon.
-
devil-k
nagyúr
-
viharkabat
aktív tag
jelenleg:
Adatelérési hiba! Kérjük próbáld meg kicsit később újra!Pofám leszakad
Annak idején Déri Jánosnak volt egy Pocsék Áruk Fóruma című rovata. Szerintem a frimél állandó vendég lehetett volna benne.[ Szerkesztve ]
-
viharkabat
aktív tag
Nah, kedvenc levelezőnk 2 napig bírta újabb behalás nélkül.
Azon gondolkodtam el, vajon hogyan lehetne jelezni a német T-comnak, hogy micsoda szart üzemeltet a magyarországi cége. Hátha vennék a fáradságot és pár macskajancsit elzavarnának a vérbe.
-
viharkabat
aktív tag
Továbbra is halott....
-
laszlohu
addikt
válasz viharkabat #1478 üzenetére
Így arra sarkallnak , ha üzleti ügyben, vagy bármilyen ügyben,
Vasárnap levelet szeretnél fogadni, vagy dolgozni szeretnél,
azt ne tehesd meg. -
devil-k
nagyúr
-
viharkabat
aktív tag
Egyébként kíváncsi vagyok mi lehet ilyenkor? Portás bácsi kihúzta a konnektort vagy lekapcsolta a 286-os pécét ami szervernek be van téve?
-
laszlohu
addikt
Azt a terem búráját, még mindig meg van halva.
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Amúgy olyan gondja van, hogy bejelentkezés után csak tölt, csak tölt, de betölteni sosem tölt be.
-
kispx
addikt
válasz laszlohu #1485 üzenetére
A freemail Freemail szimpla is?
Szerk.: valamiért nem engedi leírni a Freemailt kis f betűvel
[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
Végre sikerült bejelentkeznem mind2 helyen.
-
devil-k
nagyúr
Már megint.......
"Adatelérési hiba! Kérjük próbáld meg kicsit később újra!"
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
viharkabat
aktív tag
Nem tudom ki hagy van vele, de nekem hétvége óta folyamatosan be van lassulva. Ehhh, szar az egész úgy ahogy van
Máris korrigálok: nem be van lassulva, hanem áll. Überszar.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
-
laszlohu
addikt
Most nálam is úgy belassult, hogy tölt, csak tölt, de betölteni soha nem tölt.
-
viharkabat
aktív tag
Kegyetlen szar. Melyik más levelezőt lenne érdemes használni? Gmailt próbáltam, de annak nagyon áttekinthetetlen felülete van.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
válasz viharkabat #1495 üzenetére
Használj POP3/IMAP-ot. Én minden levelezésem úgy használom.
- mozi bolondéria -
-
kispx
addikt
válasz viharkabat #1495 üzenetére
Gmailnek van alap html nézete.
-
laszlohu
addikt
Újabb fajta hiba :
Adatelérési hiba! Kérjük próbáld meg kicsit később újra!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest