Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RedWing

    aktív tag

    válasz rii #1645 üzenetére

    Ebben az esetben inkább egy tepsit vagy serpenyőt ajánlanék.
    Ízlés szerint sózd/borsozd meg. A legegyszerűbb szárnyas fűszerkeveréket használni. Abban van minden (persze nem só/bors helyett ;) ). Ha natúrszeletet szeretnél, akkor kevés olajon, ha "rendes sült húst", akkor picit több olajon ajánlatos készíteni. A natúrszeletnél jobban figyelni kell, nehogy odaégjen. Folyamatos odafigyelést igényel, főleg kezdők esetén (no offense! :R ).
    Ha egy picit ízletesebben, pikánsabban akarod, tehetsz rá édes vagy akár ízlés szerint csípős paprika szeleteket is. ;)

    Remélem segítettem.
    Ha van még kérdés írj nyugodtan! Most 1-2 órát gépnél vagyok... :)

    Jó étvágyat!
    Üdv!

    Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!

Új hozzászólás Aktív témák