- Synology NAS
- Aliexpress tapasztalatok
- Ezúttal bennfentes kereskedelemmel vádolják Elon Muskot
- VPN topic
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Szilárdtest-akkumulátorokat fejleszt Kína, jöhet az áttörés?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hamarosan elképesztő mennyiségű áramot fogyasztanak el az adatközpontok és az AI
-
IT café
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
bugizozi
őstag
válasz FerNandor #2744 üzenetére
Nagyon jól néz ki, nálunk múlt hétvégén volt pizza
Végre rászántam magam erre [Pizzavas] féle receptre. Végülis nincs vele több munka, mint egy simával annyi, hogy előre kell tervezned. Ami nagyon tetszik benne, hogy másnapra sem száradt ki a tészta. A recepten kicsit módosítottam, 15g élesztőt használtam, illetve vegyesen sima fehér-, és teljeskiőrlésű lisztet.
Mondjuk az a része nem volt teljesen világos, hogy az elején írja "Keverjük el az élesztőt egy kevés langyos vízben" - ez mekkora mennyiség legyen, illetve a 250 ml-t ezen felül kell a tésztához adni, vagy a 250 ml-ből "veszek" el egy kicsit amiben felfuttatom az élesztőt, mondjuk 100ml és utána még 150-et adok a liszthez?!
Sütni úgy szoktam, - pizzakő hiányában - hogy a sütőt felveszem max-ra, és a tepsit először legalulra rakom, kb 6-7 perc alatt kész az alja, után legfelülre rakom ~3 perc hogy a sajt szépen ráolvadjon.
Hja és amit itt írnak szósz az valami zseniálisan egyszerű és nagyszerű Innentől biztos hogy így fogjuk csinálni.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs