-
IT café
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz Assdak #21464 üzenetére
Nem, amit félreértesz, hogy nem a full sötét szoba volt kifogásom (tisztában vagyok azzal, hogy kell némi fény ehhez, sőt már a neve is ezt sugallja), hanem, hogy a látható fény volt minimális, sőt nem érzékelhető.
Értek én a fotózáshoz, nem ma kezdtem, ezért akartam látni az eredményt.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Assdak #21503 üzenetére
Délután hatkor, egy belső körfolyosóra néző szobában, onnan érkező fény, függönyök behúzva (más fény nem volt), és a kép 3,5 méterre az ablaktól készült, láthatóan a földre irányítva. Nem tudom jobban körülírni, nem volt kuksötét, de villanyfény nélkül könyvet olvasni már neccesen lehetett volna, leginkább közvetlenül az ablak előtt, de azért minden tárgy jól kivehető volt
App neve, PureShot [link]
Beállításokat nem variáltam, automatán volt a sima kép, és night mode bekapcsolásakor meg csak annyi volt meghatározva, hogy az exposure limit 1/2 sec legyen (tehát hosszabb ne legyen).
Csalóka dolog, mert azért annyira sötét nem volt, mint írtam inkább félhomály.
Ez a két kép is akkor készült:
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Tuninger
addikt
válasz Assdak #21530 üzenetére
Az a baj, hogy a Nokia egyszerűen nem adja be a derekát a rajongóknak és a piacnak. Szerintem is jön EOS, de az eddigi teljesítményüket nézve én attól félek hogy:
41MP
Stabi
F2.0
vékonyabb ház
ééééés Sybian. Mert a WP8 -cal túl jó lenne, azt túl sokan vennék úgy, és a profit az komoly ellenség.Szóval szerintem "csak" ráncfelvarrás lesz az EOS a 808-hoz képest egy stabival, fényerősebb lencsével, gyorsabb működéssel. De ne legyen igazam.
-
legiaap
félisten
-
MR007RM
addikt
válasz Assdak #22394 üzenetére
Még mindig nem olvastál vissza. Csak trollkodsz.
Az a városi pedig igen gyenge eresztés amire utalsz. Ennél sokkal jobbra is meg lehetett volna csinálni úgy, hogy az általad utalt erényei is megmaradjanak.
És nézz utána annak a szónak, hogy részletgazdagság. Számítson a minőség is.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
-
legiaap
félisten
válasz Assdak #22398 üzenetére
Itt van két esti kép:
Lumia 920 kitámasztva
HTC 8X kitámasztva
A HTC nem egy fotós, de totál tűrhető képet lőtt.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Blyan
félisten
válasz Assdak #23307 üzenetére
Mindent leírtam már arról, ami a véleményem a 920-ról, és most hogy megjelent egy szinte dettó ugyanaz csak jobb kameraképességekkel nincs rajta mit magyarázni. Persze lehet takarózni a vezetéknélküli töltéssel, az biztos mindent megmagyaráz.
A 925 és a 920 kamera modulja nem ugyanaz, ergo csak egy szoftfrissités nem hozza el a 925 szintjét,
másrészt volt vagy 3 olyan update ami a kamerát hivatott javítani. Most is látjuk mekkora hatásfokkal történt.Ettől persze a 920 egy nagyon jó cucc, és ezt sosem tagadtam.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Assdak #23305 üzenetére
Maradjunk abban hogy sem a 920 sem a 925 nem egy kategóriában versenyez az S4-el. Hibák mindenhol vannak, ahogy ideális körülmények és kevésbé ideálisak is. Engem mint kívülállót, egyáltalán nem győzött meg sem a 100k 920, sem a 160k 925.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- Vírusirtó topic
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Redmi 14C - C-kategória
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest