Új hozzászólás Aktív témák

  • Bossi

    őstag

    Sokat gondolkodtam írjak-e a tegnapi dolgokhoz valamit hát nem bírom megállni bocs...
    .
    Tegnap, és már máskor is no more fórumtárs szerintem is túlzásba esett és ezt nem azért írom, mert az én képeim lettek kritizálva, csak mert máskor is volt hasonló.
    Az, hogy "durva mennyivel jobb az S8" szerintem nem taglalnám továbbra is az a véleményem nekem is, hogy hol ez, hol az a jobb (tegnap délutáni képek amit összehasonlításnak raktam fel szerintem nem kérdés ott melyik a jobb).
    Elismerem azokat, akik jó képeket raknak ide fel pl. Moz, de a képek nagy része, amit felrak nem teljes méretű, érdekes ott sokan nem kérték a direkt linket vagy, hogy teljes méretben elérhető legyen (ezek nem kötelező dolgok tudom).
    Félreértés ne essen... nagyon jó képeket tud kihozni az összes készülékből ami a kezébe akad, de nem automata, nem érintetlen, nem teljes méretű képek, az én képeimnél meg egyből direkt linkeztünk…
    Újra leírom, hogy ne legyen támadása alapja, amit írok, nagyon jó amit csinál ez nem kérdés!
    Többször láttam a fórumon, hogy kicsit klikkes lett a társaság és bizonyos emberek nagy százalékban csak egymás képeit dicsérték (ezzel sincs baj) és más (nem magamra gondolok) jó képei fölött sok esetben túlléptek.
    Na ennyit szerettem volna, lehet utálni bár nem rosszból írtam le amit írtam és én tényleg nem vagyok az a fórumozó aki folyamatosan beír hasonló hozzászólásokat.
    2007-ben regisztráltam és talán ez volt az első ilyen jellegű hozzászólásom.

    Ui. akkor utoljára Moz képeit én is nagyon jónak tartom, amit írtam csak a tények miatt írtam, és mást sem szándékoztam megbántani no more-t sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák