Új hozzászólás Aktív témák

  • atommaa

    csendes tag

    válasz WATERDACA #38841 üzenetére

    NEM HISZEM! :N (bi-bi-bi) Üdv!

    Amit írtál értem, és hidd el tökéletesen tisztába vagyok vele, pont ezért a miért is írtad :F részét nem értem. Hidd el ezek atom idők az RS-el. Emlékeim szerint pont a Watkins-os 13-as időknél tűnt fel neked, hogy pálya állapot és állapot között komoly különbség van. Nekem speciel ez így kifejezetten tetszik is, ezek az „űridők” adott pályán adott körülmények között születtek, nem feltétlenül noname playerekkel egy lobbyba az ő idejüknél is ugyanazok a körülmények álltak fent. Esőbe ködbe stb nem tudsz ilyet, evidens.

    Most, hogy hátulról kezdtem játszani, folyamatosan map-map után, persze, hogy nincs mindig ilyen körülmény, elkezdjük 5-6an van hátra 9 perc jó, ha leszünk 12-15en akiből a harmada egy kört se megy. Ilyenkor az elérhető max. idő mondjuk az 1.21 eleje lesz, akkor csak azt fogom tudni elérni, viszont mindenki más is lassabb lesz 22 23-al.

    Valahogy neked nem adja ki rossz serverre csatlakozol, olyan nincs, hogy soha nem süt a nap! (viccelek) :DD

    Én régimódian játszom, mellettem a kockás füzet, és írogatom az időket, ezek közel „űridők” én jelenleg nem mentem gyorsabban végig adott pályán(időmérőn!!). Pontosan fogalmazva az általam látott, és felírt XYZ által futott legjobb időkhöz képest, beegerésztem magam +0,5sec környékére.

    Két dolog nagyon fontos: tök mind1, hogy 19-et enged a pálya állapota vagy 21-et én ott leszek elől +0,0 +0,2 sec különbséggel konstansan, nem úgy van, hogy egyszer kiadta és hurrá, folyamatosan hozom a köröket az említett eltéréssel. A másik dolog, amit itt figyelmen kívül hagytál, ezek időmérős körök, nincs szélárnyék, nincs szakasz kezdő vonal, ami segítség a féktávon itt mindenki egy az egybe bizonyíthat 3 körön át, és vége.

    Más, mivel tegnap nagyon szépen muzsikált az Rs, feldobtam a tuningot feltámadás néven, én nagyon élvezem, használjátok bátran!

    https://www.twitch.tv/nasumhun

Új hozzászólás Aktív témák