Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    Volt ma is FH5 lecccgó ráadásul jó hosszú. Egy csomót mutattak a kampányból, de nemtom mit, mert többnyire nem néztem, csak hallgattam, úgyhogy viszonylag spoilermentes összefoglaló lesz.

    1. Nem lesz demó.

    2. Javítottak (saját elmondásuk szerint) rengeteget a kormányos irányításon. Főleg a megújult force feedbackre voltak büszkék, illetve néhány új csúszkát raktak a menübe, amivel szerüntük még jobban a saját elávársainkhoz lehet szabni az FBB-t. Akinek van kormánya, októberben elmondhatja, hogy tényleg jó lett e. :DDD

    3. Szintén irányítás. A különféle fékek közt érezhetőbb lesz a diferencia, élethűbbé tették az ABS működését, és rugózáson is módosítottak valamit, aminek főképp terepen lesz szerintük érezhető hatása. Hogy ez ténylegesen mekkora javulást/változást/romlást jelent, azt majd meglátjuk.

    4. Van játszótér. Csak egy pillanatra elhúzták fölötte a kurzort a térképen. Hogy milyen események lesznek ott, meg hogy benne lesz e a heti forzathonban, arról nem volt infó, de az biztos, hogy ugyanolyan kis krumploid forma elkerített pályán lesz. Aki imádja azt a játékmódot, annak nem kell kétségbe esnie. ;]

    5. A forzathon live léghajó helyett a menüben most horizon arcade léghajó van ami igazolja a sejtést, hogy (minenki bánatára :DDD) a forzathon live kikerül és helyette lesznek azok a másfajta kooperatív minijátékok. Mondjuk ezt már szerintem mindenki sejtette eddig is.

    6. Végre lesz egy normális autógyűjtemény menü, ahol lehet látni, hogy melyik kocsi van meg, és melyik nincs, meg az, hogy a ritkábbakat milyen kihívás, pörgetés, vagy egyéb dolog teljesítésével lehet feloldani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák